Dortmund - PSG maçı hangi kanalda, saat kaçta? Şampiyonlar Ligi yarı finali Dortmund - PSG maçı ne zaman, şifresiz mi? (İlk 11'ler)

Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Dortmund ve PSG kozlarını paylaşıyor. Barcelona’yı mağlup ederek yarı finale uzanan Paris Saint - Germain, Dortmund deplasmanından avantajı dönmenin hesaplarını yapıyor. Dortmund ise ligde beklentilerin uzağında kalırken Avrupa kupalarında final oynamak istiyor. PSG eşleşmesinin kazananı Devler Ligi finalinde Bayern Münih - Real Madrid maçının galibiyle karşılaşacak. Dortmund - PSG maçının ekranlara geleceği kanal belli oldu. Dortmund - PSG maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Dortmund - PSG maçı şifresiz mi? İşte, karşılaşmanın canlı olarak ekranlara geleceği kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 01.05.2024 - 20:48
Son Güncelleme: 01.05.2024 - 20:57
Dortmund - PSG maçı hangi kanalda, saat kaçta? Şampiyonlar Ligi yarı finali Dortmund - PSG maçı ne zaman, şifresiz mi? (İlk 11'ler)

Almanya Ligi’nde bu sezon taraftarlarına hayal kırıklığına uğratan Dortmund, ’nde ise son 4 takım arasına kaldı. Edin Terzic yönetimindeki Dortmund’un kadrosunda bu sezon Niclas Füllkrug, Donyell Malen, Julian Brandt ve Marco Reus gibi oyuncular gösterdiği performansla dikkat çekti. Paris Saint - Germain ise Fransa Ligi’nde şampiyon olarak mutlu sona ulaştı. Luis Enrique’nin Dortmund maçında Mbappe’ye şans verip vermeyeceği gündem oldu. Fransız oyuncu bu sezon takımına 26 gol, 7 asistlik katkı verirken Dembele’nin yükselen form grafiği ise dikkat çekti. Dortmund - PSG mücadelesinin detayları belli oldu. Dortmund, PSG ile oynadığı son 6 maçta sadece 1 galibiyet elde etti. Dortmund ise Şampiyonlar Ligi’nde iç sahada oynadığı son 10 karşılaşmada kaybetmedi. Peki Dortmund - PSG maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Dortmund - PSG maçının detayları…

DORTMUND - PSG MAÇI NE ZAMAN?

Şampiyonlar Ligi’nde yarı final heyecanı Dortmund - PSG maçıyla devam ediyor. Yarı final karşılaşmaları rövanş usulü oynanacak.

Almanya’da Westfalen Stadı’nın ev sahipliğinde oynanacak Dortmund - PSG mücadelesi 1 Mayıs Çarşamba günü saat 22:00’da başlayacak.

Mücadele TV8,5 ekranlarından ve Exxen üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

İLK 11'LER

Borussia Dortmund: Kobel, Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen, Emre Can, Sabitzer, Sancho, Adeyemi, Brandt, Füllkrug.

PSG: Donnarumma, Hakimi, Marquinhos, Hernandez, Mendes, Fabian Ruiz, Vitinha, Zaire-Emery, Dembele, Barcola, Mbappe.

DORTMUND AVANTAJ İÇİN SAHADA

Dortmund, PSG ile oynayacağı ilk maçtan avantajlı dönmenin hesaplarını yapıyor. Alman ekibi, Şampiyonlar Ligi’nde iç sahada oynadığı son 10 mücadelede 6 galibiyet ve 4 beraberlik elde etti.

Dortmund, Şampiyonlar Ligi grup aşamasında oynadığı 6 karşılaşmada 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Terzic’in öğrencileri, rakip fileleri 7 kez sarsarken kalesinde ise 4 gol gördü. Sarı-siyahlılar, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda PSV’yi ardından ise Atletico Madrid’i mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.

PSG’DE HEDEF GALİBİYET

PSG, Dortmund maçı öncesinde Fransa Ligi’nde şampiyonluğunu ilan ederek moral depoladı. Barcelona karşısında kazanarak adını yarı finale yazdıran Luis Enrique’nin öğrencileri, Dortmund deplasmanında galibiyet için sahaya çıkacak.

Kritik mücadele öncesinde Paris Saint - Germain’de takımın en skorer oyuncusu Mbappe oldu. Fransız yıldız bu sezon takımına 26 gol ve 7 asistlik katkı verdi.

Dortmund mücadelesinde Dembele, Kolo Muani, Asensio, Gonçalo Ramos, Vitinha, Zaire - Emery gibi oyuncuların performansı merakla bekleniyor.

DORTMUND - PSG MAÇININ DETAYLARI

Dortmund ve PSG Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon aynı grupta mücadele etti. Almanya’da oynanan ilk mücadele 1-1 eşitlikle tamamlanırken Fransa’da oynanan karşılaşmayı ise ev sahibi PSG 2-0 kazandı.

PSG bugüne kadar Dortmund’a konuk olduğu maçlardan galibiyet alamazken Dortmund ise rakibini son olarak 2019/20 sezonunda Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında 2-1 mağlup etmişti.

Sayfa Yükleniyor...