Banvit'e Sloven başantrenör

Bandırma ekibi Banvit, Saso Filipovski ile anlaştı.

NTV Spor 27.06.2016 - 17:45
Banvit'e Sloven başantrenör

Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Banvit, Sloven başantrenör Saso Filipovski ile anlaştı.

Kulüp başkanı Özkan Kılıç, gazetecilere yaptığı açıklamada, antrenör olarak Sloven Saso Filipovski ile anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Şu ana kadar herhangi bir transfer yapmadıklarını belirten Kılıç, "Transferlerimizi yeni başantrenörümüzün düşüncelerini de dikkate alarak gerçekleştireceğiz. Bu yıl kadromuzda 6 yabancı oyuncu yer alacak. Bunlardan biri halen kadromuzda bulunan Adrien Moerman olacak. Gasper Vidmar'ı da kadromuzda tutmak istiyoruz, ancak tutamazsak, 5 yabancı oyuncu daha alacağız." diye konuştu.

TRANSFER KONUSU
Yerli oyunculardan Tolga Geçim ve Can Maxim Mutaf'ın da kadrolarında yer alacağını vurgulayan Kılıç, "Yine geçen yıl Bandırma Kırmızı'dan kadromuza aldığımız Cem Ulusoy ve Erkan Yılmaz bizimle birlikte bulunacak. Bunların yanı sıra Bandırma Kırmızı'dan Rıdvan ve Metehan'ı da kadromuza alacağız. Tabi bunların dışında yeni başantrenörümüz Filipovski'nin önerileri doğrultusunda, altyapıdan ve Bandırma Kırmızı'dan bazı yeni oyuncular da kadromuza katılabilir" dedi.

"BÜTÇEMİZ AZ DA OLSA..."
Bu yılki transfer bütçesinin 2,5 milyon dolara yakın olacağına işaret eden Özkan Kılıç, "Bu güçlü ligde teknik ve oyuncu kadrosuyla yenilenmiş bir Banvit olarak yine başarılı olacağımıza inanıyorum. Ne kadar bütçemiz az da olsa ne kadar yeni takım da kursak amacımız Spor Toto Basketbol Ligi'nde ilk 5 içinde bulunmak. Çünkü biz oranın takımıyız. Bu 1 de olur 5 de olur, onun altına düşmeyi pek planlamıyoruz" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...