Hodgson'ın zoraki basın toplantısı!

Takımının İzlanda'ya elenmesinden sonra görevinden istifa eden eski İngiltere Menajeri Roy Hodgson, Fransa'dan ayrılmadan önce bir kez daha basının karşısına çıkmak zorunda kaldı. Futbol Federasyonu’nun baskısıyla kameraların karşısına geçen Hodgson’ın ilk sözleri; "Gerçekten burada ne yaptığımı bilmiyorum" oldu.

NTV Spor 29.06.2016 - 13:50
Hodgson'ın zoraki basın toplantısı!

İngiltere'nin İzlanda karşısında aldığı şok yenilginin ardından görevinden istifa eden menajer Roy Hodgson, Fransa'da Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Martin Glenn ile kameraların karşısına geçti. Ancak Hodgson, halinden hiç memnun değildi. İstifa etmesine karşın konuşmaya zorlandığını vurgulayan Hodgson, duyduğu rahatsızlığı net şekilde ifade etmekten de çekinmedi;

"Gerçekten burada ne yaptığımı bilmiyorum. İzlanda maçından sonra yaptığım açıklamanın yeterli olduğunu düşünmüştüm. Artık İngiltere'nin menajeri değilim. Ancak sizin karşınıza çıkmamın önemli olduğu söylendi. Sanırım İzlanda yenilgisi sonrası eleştiri oklarına hedef olacak birinin karşınıza çıkması gerekiyordu."

İzlanda yenilgisi nedeniyle çok üzgün olduğunu belirten Hodgson, eleme maçlarının bu tür sürprizlere açık olduğunun altını çizdi. Hodgson, İzlanda'yı elemeleri halinde turnuvada finale kadar gidebileceklerini düşündüklerini de sözlerine ekledi.

 

Sayfa Yükleniyor...