Giresunspor'da Kaplan dönemi!

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, teknik direktör Mustafa Kaplan ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

NTV Spor 29.06.2016 - 15:44
Giresunspor'da Kaplan dönemi!

Kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, Giresunspor Tesisleri'ndeki imza töreninde yaptığı konuşmada, teknik direktör Kaplan ile 1 yıllık anlaşma yaptıklarını söyledi.

Sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olmasını dileyen Bozbağ, "İnşallah her iki taraf için de güzel şeylerin yaşanacağı bir yıl olur. Ben Mustafa hocayla geçen yıl da görüşmüştüm. Bu sene hem Gençlerbirliği Kulübünün bize gösterdiği ilgi hem de hocanın gerçekten bizi çok istemesi bu birlikteliği doğurdu." dedi.

Bozbağ, başarılara imza atacaklarını düşündüğünü ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bu sene çok farklı bir Giresunspor izleyeceksiniz. Koşan, mücadele eden, kazanma hırsı çok fazla bir takım izleyeceksiniz. Giresunspor'a gelecek teknik direktör, bu aileden biriymiş gibi davranacak, hem Giresunspor'un şartlarına uyacak hem de kendisini bu memleketin çocuğu gibi hissedecek. Hayırlı olmasını diliyorum."

Teknik direktör Kaplan ise Giresunspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Burada çok güzel işler yapacağımıza, kendime ve ekibime de güveniyorum. Başkanımın dediği gibi geçen sene de görüşmelerimiz olmuştu ama nasip bugüne oldu. Çok güzel işler yapacağımız için bugün buradayım." diye konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...