Neymar ve Costa Olimpiyat kadrosunda!

Brezilya'nın Rio Olimpiyatları'nda mücadele edecek futbol takımı açıklandı. 3 kişilik 23 yaş üstü kontenjanda Barcelona'nın yıldızı Neymar ile Bayern Münih'in golcü ismi Doouglas Costa da yer aldı.

NTV Spor 29.06.2016 - 21:40
Neymar ve Costa Olimpiyat kadrosunda!

Rio Olimpiyatları'nda mücadele edecek Brezilya Milli Takımı açıklandı. 23 yaş üstü 3 kişiye izin verilen Olimpiyat Futbol Takımı'nda bu kontenjan için 24 yaşındaki Neymar, 25 yaşındaki Douglas Costa ve 37 yaşındaki Palmeiras kalecisi Fernando Prass seçildi.

5 kişilik forvet hattında geçen ay Brezilya Milli Takımı'yla ilk maçına çıkan ve gol atan Santos'un genç golcüsü Gabriel Barbosa da yer aldı.

Copa Amerika sonrası Dunga'nın göverden alınmasının ardından Brezilya Milli Takımını olimpiyatlarda 20 yaş altı takımın teknik direktörü Rogerio Micale çalıştıracak.

Kadroda şu isimler yer alacak:

Kaleciler: Fernando Prass (Palmeira), Uilson (Atletico Mineiro).

Defans: Marquinhos (PSG), Luan (Vasco da Gama), Rodrigo Caio (Sao Paulo), Zeca (Santos), William (Internacional), Douglas Santos (Atletico Mineiro).

Orta saha: Thiago Maia (Santos), Rodrigo Dourado (Internacional), Fred (Shakhtar Donetsk), Rafinha (Barcelona), Felipe Anderson (Lazio).

Forvet: Neymar (Barcelona), Douglas Costa (Bayer Münih), Gabriel Jesus (Palmeiras), Gabriel Barbosa (Santos), Luan (Gremio).


 

Sayfa Yükleniyor...