Beşiktaşlı oyunculardan Fenerbahçe derbisi yorumu: Sabırsızlıkla bekliyoruz

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Beşiktaş deplasmanda MKE Ankaragücü ile golsüz berabere kaldı.

Haber Merkezi - NTV Spor 23.04.2024 - 23:09
Beşiktaşlı oyunculardan Fenerbahçe derbisi yorumu: Sabırsızlıkla bekliyoruz

yarı final ilk maçında , MKE Ankaragücü'ne konuk oldu. Mücadele 0-0 sona erdi.

Maçın ardından Beşiktaşlı futbolcular, A Spor'a açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın Norveçli sağ beki Jonas Svensson, "İlk yarıda zorlandık ama mücadele ettik. İkinci yarıda daha iyiydik. İkinci maça da hazırlanacağız. Taraftarımızın önünde oynayacağız. Bugün itibariyle ortada oynadık diyebilirim. Derbide cezalı olduğum için çok üzgünüm. Bu maçların önemini biliyoruz. Dinleneceğiz ve hazırlanacağız. İnşallah kazanacağız." şeklinde konuştu.

4 maç sonra forma giyebilen Arthur Masuaku ise "Bugüne dair, deplasmanda gol yememek en önemli detay. İkinci maça kaldı. Zor bir maç olacak. Evimizde oynasak bile zor olacak. Gol atmamız gerekiyor. Gol attığımız takdirde finale çıkarız. Fenerbahçe maçı zor bir maç olacak. Takım halinde oynamamız gerekiyor. Taraftarımız için büyük takım olduğumuzu göstermek olacaktır. Maçı oynamak için sabırsızlıkla bekliyoruz." dedi.

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Gedson Fernandes, "Maça kötü başladık ama iyi bir reaksiyon gösterdik. Bu seneki hedefimiz kupa için bence iyi bir sonuç aldık. Büyük bir maç, kendimize odaklanıyoruz. İyi hazırlanacağız ve iyi mücadele edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...