Boffin olmadı!

Fenerbahçe'de Ruud Boffin transferi olumsuz ilerledi

NTV Spor 30.06.2016 - 13:33
Boffin olmadı!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de transfer çalışmaları da devam ediyor. Medicana Sivasspor'dan Aatıf Chahechouhe ve Paris Saint Germain'den ayrılan Gregory van der Wiel ile anlaşan, Schalke'den ayrılan Roman Neustader ile anlaşma noktasına gelen ve Liverpool'dan Martin Skrtel'den ise haber bekleyen Fenerbahçe transfer çalışmalarına devam ediyor.

Sarı lacivertlilerde kaleci alternatifi için düşünülen Ruud Boffin transferi olumsuz ilerledi. Eskişehirspor başka talipleri de bulunan oyuncuyu kadrosunda tutmaya karar verdi.

Hücum hattında forma giyecek bir oyuncu üstüne çalışmalar yapan Fenerbahçe, sol bek bölgesinde Hasan Ali Kaldırım ile rekabet edebilecek bir futbolcu için de arayışlarını sürdürüyor. Takımdan ayrılması ve kendisine takım bulması istenen Diego ise henüz hiçbir kulüple anlaşma sağlayamadı. Antrenmanlara alınmayan Brezilyalı oyuncu yeni sezon çalışmalarını bireysel olarak kendi özel antrenörleriyle yapıyor.

Yönetim bir yandan da Nani'nin durumunun netleşmesi için beklemeye geçti. Valencia sözleşmesinde 8,5 milyon Euro'ya serbest kalma maddesi bulunan Portekizli futbolcunun bu maddesini aktif hale getirmeye karar vermişti. Yönetim Valencia'dan gelecek hamleyi bekliyor.

Sayfa Yükleniyor...