37.hafta | Rizespor - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’de heyecan Rizespor, Kasımpaşa mücadelesiyle devam ediyor. Bu sezon hücum performansıyla dikkat çeken Kasımpaşa, Rize deplasmanında galibiyet hedefliyor. Ev sahibi Rizespor ise taraftarının önünde üç puana uzanmayı hedefliyor. Sami Uğurlu yönetimindeki İstanbul ekibinde Aytaç Kara, Nuno Da Costa ve Hajradinovic takımın en fazla skor katkısı veren oyuncuları oldu. Rizespor’da ise kritik mücadelede gözler Varesanovic, Olawoyin, Gaich’te olacak. Peki Rizespor - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Rizespor - Kasımpaşa mücadelesinin detayları…

Haber Merkezi - NTV Spor 16.05.2024 - 12:08
37.hafta | Rizespor - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

37. haftada düşme hattında ve zirvede kritik karşılaşmalar oynanacak. İlhan Palut yönetimindeki Rizespor, son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşadı. Karadeniz ekibi son 4 maçında galibiyet alamazken Kasımpaşa maçıyla hasretine son vermek istiyor. Kasımpaşa ise son olarak Antalyaspor’u mağlup ederek moral depoladı. Futbolseverler ise Rizespor - Kasımpaşa mücadelesinin ekranlara geleceği kanalı ve başlangıç saatini merak ediyor. Rizespor- Kasımpaşa mücadelesinin detayları belli oldu. Peki Rizespor - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmaya ilişkin son bilgiler…

?

Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanacak Rizespor - Kasımpaşa mücadelesi 18 Mayıs Cumartesi saat 19:00’da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

RİZESPOR SON DURUM

İlhan Palut yönetimindeki Rizespor bu sezon son haftalarda performans düşüklüğü yaşıyor.

Karadeniz ekibi puan sıralamasında ilk 6 takım arasında sezonu tamamlamayı hedefliyor. Sezon genelinde Rizespor, oynadığı 36 karşılaşmada 14 galibiyet, 7 beraberlik ve 15 mağlubiyet yaşadı.

Haftaya ise topladığı 49 puanla 8. sırada giriyor.

KASIMPAŞA SON DURUM

Sami Uğurlu’nun çalıştırdığı İstanbul ekibi ise ligde oynadığı son 5 maçta 2 galibiyet ve 3 beraberlik yaşadı.

Kasımpaşa sezon genelinde 15 galibiyet, 7 beraberlik ve 14 mağlubiyet yaşadı. 52 puan toplayan lacivert-beyazlılar, haftaya 6. sırada giriyor.

Sayfa Yükleniyor...