Welliton, Kayserispor'da

Kayserispor, son olarak Mersin İdman Yurdu forması giyen 29 yaşındaki Brezilyalı hücum oyuncusu Welliton ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

NTV Spor 01.07.2016 - 18:11
Welliton, Kayserispor'da

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı takım, geçen sezon Spor Toto Süper Lig'den PTT 1. Lig'e düşen Mersin İdman Yurdu'ndan Welliton'u renklerine bağladı.     
        
Kayserispor Kulübü Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, Kadir Has Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, önemli bir transfere imza atıklarını söyledi.     

Kayserispor'da görmeyi çok istedikleri bir oyuncuyu kadroya katmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Ortaköylüoğlu, şunları kaydetti:     
        
"Welliton'la 2 yıllık sözleşme imzalıyoruz. Hem kariyerini hem de performansını çok yakından bildiğimiz ve Türkiye ligini de yakından tanıyan bir oyuncu. Kulübümüze de önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Kendisine Kayserispor forması altında başarılar diliyorum. Yaptığımız sözleşmenin hem kulübümüze hem de kendisine hayırlı olmasını temenni ediyorum."     

Welliton da Kayserispor yönetimine kendisine güvendiği için teşekkür etti.     

Bu sezon Kayserispor forması altında mücadele edecek olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Welliton, "Daha fazla çalışacağım. Takımımın daha iyi yerlerde ligi bitirmesini için mücadele edeceğim. Ben arkadaşlarıma yardım edeceğim onların da bana yardımcı olacağına inanıyorum. Elimden geldiği kadar çok gol atmaya çalışacağım." ifadelerini kullandı.     
        
Açıklamaların ardından Welliton, 2 yıllık sözleşmeye imza attı.     

Welliton'un 11 numaralı formayı giyeceği öğrenildi.     

Sayfa Yükleniyor...