Yanal tempo yükseltti!

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Slovakya'nın Samorin kasabasında kampa giren Trabzonspor, önceki yıllara göre daha sakin bir kamp dönemi geçiriyor. Kampa transfersiz gelen Bordo-Mavililer'de, teknik direktör Ersun Yanal tempoyu yükseltti.

NTV Spor 06.07.2016 - 12:33
Yanal tempo yükseltti!

Trabzon'da 23 Haziran'da toplanarak yeni sezonun startını veren ve 3 Temmuz'da Slovakya'da kampa giren bordo-mavililer gürültüden uzak bir kasabada rahat bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Kampın dördüncü gününü geçiren Karadeniz ekibin antrenmanlarında şu ana kadar da birkaç taraftar geldi. Almanya, Hollanda, Avusturya gibi ülkelerde daha önce kamp yaptığı dönemlerde antrenman sahalarına taraftar ilgisi nedeniyle güçlükle giren bordo-mavililer, Slovakya'da bir ilgiyle karşılaşmadı.

TRANSERSİZ GELDİLER
21 kişilik oyuncu kadrosuyla Slovakya'ya gelen bordo-mavililerde, transfersiz çalışmalarını gerçekleştiriyor.

UEFA ile bütçe disiplini konusunda anlaşan ve resmi bir transfer gerçekleştirdiğini açıklamayan Karadeniz ekibinde, yeni transferin olmaması da ilgiyi azaltıyor.

Trabzonspor'un kampında şu ana dek herhangi bir yönetim kurulu üyesi de yer almıyor. Daha önceki yıllarda kafileden sorumlu bir yönetim kurulu üyesi de takımda bulunurken bu kez yönetimden bu konuda herhangi bir görevlendirme yapılmadı.

HAZIRLIK MAÇI DÜŞÜNÜLMÜYOR
Trabzonspor'da ilk hazırlık kampında hazırlık maçı düşünülmüyor.

Karadeniz ekibinin 28 Temmuz-13 Ağustos tarihlerinde Macaristan'ın Gyor kentinde yapacağı yurt dışı 2. etap kamp çalışmaları sırasında 6 hazırlık maçı oynayacağı belirtildi.

YANAL, TEMPOYU YÜKSELTİ
Trabzonspor Teknik Direktörü Yanal, her geçen gün kampta tempoyu artıyor.

Günde çift antrenman gerçekleştiren bordo-mavili futbolcular, bu sabah kros da yapmaya başladı. Sabah erken saatlerde kalkan futbolcular, saat 07.00'de otelin bulunduğu alanda kros yaptı.

GENÇLERİN GÖZÜ YANAL'DA
Trabzonspor'da geçen sezon A takıma yükselen ve oynadıkları futbolla dikkatleri üzerine çeken genç oyuncular, kendilerine verilen şansı iyi değerlendirerek formayı bırakmak istemiyor.

Abdülkadir Ömür, Hasan Batuhan Artarslan, Yusuf Yazıcı, Uğurcan Çakır, Muhammet Beşir, Semih Karadeniz, Furkan Taş ve Ramazan Övüç gibi genç oyuncular, teknik direktör Ersun Yanal'ın gözüne girmek için çalışıyor.

Bordo-mavili takımın genç oyuncuları, Macaristan'da yapılacak ikinci etap kamp çalışmalarında da yer alarak kadroya girmek için var güçleriyle çalışıyorlar.

Sezona 24-25 futbolcuyla girmeyi planlayan Karadeniz ekibinde, yapılacak transferler de kaç tane genç oyuncunun takımda kalıp kalmayacağı konusunda da önemli olacak.

Bordo-mavili takımın 19 yaşındaki oyuncu Yusuf Yazıcı, kendilerine verilen şansı bildiğini ve ellerinden geleni yapacağını belirterek, "Bu formayı bırakmamak için çok çalışacağım. Trabzonspor'da kalıcı olmak istiyorum. Bize verilen bu fırsatı iyi değerlendireceğim" dedi.

Ramazan Övüç ise takımın bir parçası olmak istediğini kaydederek, "Trabzonspor'un vazgeçilmez bir oyuncusu olmak amacındayım. Bunun için çok çalışmam gerektiğini biliyorum. İnşallah bana inananları güvenenleri mahcup etmeyeceğim" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...