Trabzonspor'da aerobik koşu!

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Slovakya'nın Samorin kasabasında kamp yapan Trabzonspor, sabah aerobik koşu gerçekleştirdi.

NTV Spor 06.07.2016 - 12:56
Trabzonspor'da aerobik koşu!

Samorin'de günde çift antrenmanla yeni sezona hazırlanan bordo-mavililerde, teknik direktör Ersun Yanal, kampın dördüncü gününde tempoyu artırmaya başladı. Bu sabah saat 06.30'da kalkan bordo-mavili takım, 3 antrenman yapacağı günün ilk çalışmasını 50 dakikalık aerobik koşuyla tamamladı.     
        
Bordo-mavili takım, kamp yapılan otelin salonunda ve ardından da günün son çalışmasını sahada yaparak 3 antrenmanla günü tamamlayacak.     
              
Trabzonspor'da sakatlıkları nedeniyle takımla çalışamayan Mustafa Yumlu ve Mehmet Ekici'nin durumlarının her geçen gün daha iyiye gittiği bildirildi.     

Mustafa Yumlu'nun belirgin bir iyileşme gösterdiği ve gelecek hafta başından itibaren takımla antrenmanlara katılması beklendiği vurgulandı.     

Sağ dizine aldığı darbe sonucu sakatlık yaşayan Mehmet Ekici'nin tedavisine ise yoğun şekilde devam ettiği aktarıldı. Futbolcunun özel antrenman programı çerçevesinde çalışmalarını sürdürdüğü, en kısa sürede takımla çalışmalara katılmasının hedeflendiği belirtildi.    

Sayfa Yükleniyor...