Galatasaray'ın rakibi Atletico!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'ın 6 Ağustos'ta Türk Telekom Arena'da Atletico Madrid ile hazırlık maçı yapacağı açıklandı.

NTV Spor 06.07.2016 - 16:57
Galatasaray'ın rakibi Atletico!

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray, Atletico Madrid ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. İspanyol kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada 6 Ağustos Cumartesi günü TT Arena'da yapılacak mücadeleyi kamuoyuna duyurdu.

İsviçre'de 12 Temmuz Perşembe günü İsviçre Süper Lig ekiplerinden Thun ile tsi 19.00'da bir hazırlık maçı yapacak olan sarı kırmızılılar, daha sonra Uhrencup'a katılarak 17 Temmuz Pazar günü İsviçre Challenge League'den Zürih ile TSİ 17.00'de ve 19 Temmuz Salı günü İsviçre Süper Lig takımlarından Young Boys ile TSİ 20.30'da karşılaşacak.

Galatasaray, İsviçre'deki ilk kamp çalışmalarının ardından 19 Temmuz Salı gecesi İstanbul'a döndükten sonra 21 Temmuz Perşembe ve 22 Temmuz Cuma günü Florya'da çalışmalarına devam edecek. İkinci kamp dönemi için 23 Temmuz Cumartesi günü Danimarka'nın Aarhus şehrine uçacak olan Cim Bom, 29 Temmuz Cuma gününe kadar bu kentte hazırlıklarını sürdürecek.

Galatasaray, Danimarka'daki tek hazırlık maçında ise 26 Temmuz Salı günü Danimarka Süper Lig ekiplerinden Aarhus takımı ile TSİ 20.45'te Ceres Park'ta karşılaşacak.

Sarı kırmızılılar ayrıca 30 Temmuz'da İsveç'in Göteborg kentinde Premier Lig ekiplerinden Manchester United ile TSİ 20.30'da mücadele edecek. Galatasaray, maçın ardından İstanbul'a dönecek.

Sayfa Yükleniyor...