"Hedefimiz 6-7 takviye"

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Egemen, takıma 6-7 oyuncu takviyesi düşündüklerini ve anlaştıkları isimlerin olduğunu söyledi.

NTV Spor 07.07.2016 - 12:41
"Hedefimiz 6-7 takviye"

Transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Ali Rıza Egemen, "Yeni sezonda kadroda düşünülmeyen oyuncularımıza teklifler var. Tabii bir oyuncuyu göndermek ve almak için çoklu aşamalar mevcut. Siz gelen teklifi değerlendireceksiniz, alacak olan takım kendi değerlendirmelerini yapacak ve oyuncu da söz konusu kulübe gitmek isteyecek. Bu aşamaların hepsinin bir araya gelmesi gerekiyor. Bu işler kolay değil. Yabancı oyuncularımıza da yurt dışından teklifler var. Bayram sonrasındaki haftada 2-3 oyuncu daha aramızdan ayrılabilir." diye konuştu.

Dış transferde bu yıl uluslararası organizasyonların olmasının işleri zorlaştırdığını anlatan Egemen, şöyle devam etti:

"Bu yıl iki büyük kupanın olması transferleri geciktirdi. Ancak bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Başkanımız da transfer görüşmeleri için İtalya'ya gitti ve oradan da Fransa'ya geçecek. Dış transferde yönetim kurulumuzun belirlediği rakama göre 6-7 takviye yapmayı planlıyoruz. Daha önce İbanez'i açıklamıştık. Transferde anlaştığımız isimler var. Bazı transferlerimizin isimlerinin basında yer alması nedeniyle fiyatlar yukarı çıktı ve olumsuz sonuçlandı. Ancak alternatifli bir listemiz var ve çalışmalarımız da devam ediyor."

"YENİ BİR GÖREV DAĞILIMI OLABİLİR"
Daha önce genel sekreter yardımcılığı görevini yürüten Egemen, yönetim kurulunda yaşanan görev değişikliği konusuna da değinerek, "Bilindiği gibi yönetim kurulumuzda bazı görev değişiklikleri yaşandı. Görevden alınma söz konusu değil. Önümüzdeki günlerde yeni bir görev dağılımı yapabiliriz. Biz Trabzonspor'un askeriyiz, her zaman burada varız. Kulübün zarar görmesi durumunda müdahalelerimiz olur. Doğru bildiğimiz yolda devam edeceğiz. Başkanımızın ve yönetim kurulumuzun bize vereceği görevi kabul ederiz." şeklinde konuştu.

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Asım Örem de takımdan ayrılacağı açıklanan Oscar Cardozo'nun iyi bir profesyonel olduğunu belirterek, "İyi de bir insan. Kötü günler yaşadı ama hiçbir kötülük yaşatmadı. O yaşattıklarıyla gönlümüzde yaşayacak." ifadesini kullandı.

 

Sayfa Yükleniyor...