Trabzonspor kondisyon ve şut çalıştı

Yeni sezon hazırlıklarını Slovakya’nın Samorin kasabasında sürdüren Trabzonspor, sabah antrenmanında kondisyon ve şut çalışması yaptı.

NTV Spor 07.07.2016 - 14:05
Trabzonspor kondisyon ve şut çalıştı

Otelin sahasında gerçekleştirilen antrenmanda sakatlığı bulunan Mehmet Ekici yer almazken, sakatlığı kısmen geçen Mustafa Yumlu ise takımdan ayrı olarak doktor kontrolünde koşu yaptı. Diğer futbolcular ise kondisyon çalışmasının ardından topla çalıştı. Teknik direktör Ersun Yanal, şut ağırlıklı çalışmada tüm oyuncuların bireysel istatistiklerini gözlemledi, bilgisayar ekranından takip etti. Yanal bazı oyuncuları daha isabetli şut için sık sık uyardı. Hasan Batuhan ve Muhammet Beşir ise isabetli şutları ile dikkat çeken isimler oldu.

TRANSFERDE AYTAÇ SULU ATAĞI
Bu arada, ikinci etap kampına kadar dış transferi büyük oranda sonuçlandırmayı hedefleyen Trabzonspor'un, Bundesliga ekiplerinden Darmstadt 98 takımında forma giyen gurbetçi stoper Aytaç Sulu'yu da gündemine aldığı öğrenildi. 30 yaşındaki oyuncunun tecrübelerinden yararlanmak isteyen teknik direktör Ersun Yanal'ın, futbolcunun maliyetinin uygun olması durumunda bu transfere sıcak baktığı belirtildi. Bir dönem Türkiye'de Gençlerbirliği forması da giyen Aytaç'ın menajeri de, Trabzonspor'un kendileriyle ilgilendiğini doğruladı.

Sayfa Yükleniyor...