Slovakya'da öne çıkan isim Aytaç Kara

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Slovakya'nın Samorin kasabasında gerçekleştirdiği kampın 6. gününe giren Trabzonspor'da futbolcular, yoğun çalışma temposuna karşın neşeli tavırlarıyla dikkati çekiyor.

NTV Spor 08.07.2016 - 13:28
Slovakya'da öne çıkan isim Aytaç Kara

Bordo-mavili futbolcular, saat 06.45'te kros yaparak başladıkları günü 3 antrenmanla tamamlarken, yorgunluklarına karşın hırslı ve neşeli şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Futbolcular, iki grup halinde yapılan çalışmalarda kazanmak için var güçleriyle mücadele ediyor. Kazanan takımlar büyük sevinç yaşarken kaybedenler ise cezalandırılıyor. Böylelikle antrenmanlar daha hırslı ve istekli geçiyor.

Bordo-mavili futbolcular, kampın ilk gününden itibaren teknik direktör Ersun Yanal'ın önderliğinde kenetlenme sağlarken, aile ortamı oluşturdular.

ÖNCE ÇIKAN İSİM AYTAÇ KARA
Trabzonspor'da kampın ilk 6 günü geride kalırken, öne çıkan isimlerin başında Aytaç Kara geliyor.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın bordo-mavili takımda ikinci kez görev yaptığı dönemde transfer edilen bordo-mavili futbolcu, çalışmalardaki hırsıyla dikkati çekiyor.

Sezon bitiminin ardından çalışan ve kampa hazır gelen futbolcu, teknik direktör Ersun Yanal'ın da gözüne en çok giren isimlerden biri oldu.

Aytaç Kara, yeni sezon hazırlıklarını iyi bir ortamda sürdürdüklerini belirterek, "Her şey iyi gidiyor. Daha iyi bir sezon geçirmek istiyorum. Bunun için çok çalışmam gerektiğini biliyorum." dedi.

GENÇLERDEN HASAN BATUHAN ARTARSLAN DİKKATİ ÇEKİYOR
Trabzonspor'da genç oyuncular içerisinde de Hasan Batuhan Artarslan dikkati çekiyor.

1461 Trabzon'dan gelen futbolcu her geçen gün takıma ısınırken antrenmanlarındaki gayretiyle öne çıkıyor.

Hasan Batuhan, özellikle attığı paslar ve isabetli şutlarıyla dünkü antrenmanda da dikkati çeken isim oldu.

ESTEBAN-AKAKPO DOSTLUĞU
Yabancılarının büyük bölümü ile yollarını ayıran Trabzonspor'da sadece kalan iki oyuncu Kosta Rikalı Esteban Alvarado ile Togolu Serge Akakpo'nun dostluğu ve diyalogları gözden kaçmıyor.

Dil olarak birbirleriyle anlaşan futbolcular, antrenmanlara gelirken, çalışma başlangıçlarında birlikte hareket ediyor. Esteban ayrıca genç kalecilerle şakalaşıyor.

Sayfa Yükleniyor...