Trabzon için umut dağıttı!

Trabzonspor'un orta alan oyuncusu Okay Yokuşlu, kendilerini güzel bir sezonun beklediğine inandığını söyledi.

NTV Spor 08.07.2016 - 17:09
Trabzon için umut dağıttı!

Okay, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Slovakya'nın Samorin kasabasında kamp yapan bordo-mavili takımın kaldığı otelde basın toplantısı düzenledi.

Kampın gayet iyi bir ortamda geçtiğini ifade eden Okay, "Tesislerin çok elverişli bir ortamı var. Sezon başı kampı için her şey var. Sahalarımız hemen tesisin yanında, gayet güzel. Takım içinde ortamımız gayet iyi. Gençlerden oluşan bir kadromuz var. Aramıza katılacak oyuncular da olacaktır. Şu an gayet iyi. Bulduğumuz ortamı gayet güzel bir hale getirmeye çalışıyoruz. Her şey yolunda." diye konuştu.

Okay, geçen sezon beklentilerin uzağında kaldıkları konusunda bir soru üzerine, "Gelecek, avuçlarımızın içinde olan. Geçmişe yapabileceğimiz bir şey yok. Ders alıp unutabiliriz. Yönetimimizle, hocamızla, futbolcu arkadaşlarımızla ve çalışanlarımızla hep beraber gayet iyi ortamdayız. Önümüze odaklandık. Bizi güzel bir sezon bekliyor. İyi çalışıyoruz. Takımdaki arkadaşlık seviyemiz iyi. Dediğim gibi, önümüzü değiştirebiliriz. Şu an da bunun için çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Bordo-mavili futbolcu, sezonu erken açtıklarını anlatarak şöyle devam etti:

"Ben kendime güveniyorum. Yeteneklerime, oyunuma güveniyorum. Geçen sene inişli çıkışlı performansım vardı. Milli takımı yakalamıştım. Turnuvada yer alamadım. Ersun hocamızın gelişi ile gayet iyi çalışıyorum. Benim de hedefim A Milli Takım'a gitmek ve orada kalıcı olmak, takımıma katkı sağlamak. Bunun için çalışıyorum."

"TERİM'İN TERCİHİ"
Okay, milli takıma çağrılmayışı konusunda, "Sonuçta biz performans göstermekle yükümlüyüz. Milli takıma gittiğim dönemde bunu hak ettiğimi biliyorum. Ondan sonraki dönemde takım olarak ve bireysel olarak biraz daha düşmüştü performansımız. Çağırmaması Fatih hocanın tercihi. Takımın performansıyla ilgili çok şey yazıldı çizildi. Herkesin kendi düşüncesi. Yeterince şeyler söylenmiştir. Ben bir şey söylemek istemiyorum." şeklinde konuştu.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın yeni sezonda kendilerinden neler istediği konusunda ise genç oyuncu, şunları söyledi:

"Hocamız geldiğinden beri belli bir oyun anlayışı var. Bunu ilk günden beri yansıtıyor. Sahada bunları gerçekleştirmek için kondisyon yüklemesi yapmamız lazım. Onu yapıyoruz. Gayet sıkı çalışıyoruz. Saha antrenmanlarında onun dediklerini yapmaya çalışıyoruz. Agresif, mücadeleci oyun yapısına sahip bir takım izletebiliriz."

"STATLA KULÜBÜN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK"
Yeni statla beraber kulübün çehresinin de değişeceğini düşündüğünü anlatan Okay, "Yeni bir atmosfer. Taraftarlarımızın da bizi burada yalnız bırakmamalarını istiyorum. Kalbi bizle atan milyonlarca taraftarımız var. Biliyoruz, farkındayız. Onun için çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki sezon yeni stadımızla birlikte onlar bizi destekler ve biz de onlara layık olmaya çalışırız." şeklinde görüş belirtti.

Antrenmanların yorucu geçtiğini vurgulayan Okay, şunları kaydetti:

"Yorulduğumuz doğru. Ama yorulmanın karşılığını sezon içinde alacağız. Çünkü çok iyi çalışıyoruz. Bazen 3 idman yapıyoruz. Sabah kalkıyoruz. Tuna Nehri'nin yanında koşularımızı yapıyoruz. Sıkı çalışıyoruz. Bunun kesinlikle geri dönüşü olacaktır. Ersun hoca da görüyordur ama kimse şikayetçi değil. Herkes iyi olmak istiyor. Herkes çalışıp kendini yukarı çekmek istiyor. Bu yüzden bu çalışmaların bizi yukarı çekeceğine inanıyorum."

Sayfa Yükleniyor...