"6-7 transfer yapmak istiyoruz"

Ersun Yanal'dan açıklamalar...

NTV Spor 10.07.2016 - 12:05
"6-7 transfer yapmak istiyoruz"

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Slovakya'nın Samorin kasabasında kamp yapan Trabzonspor'da, teknik direktör Ersun Yanal, genç oyuncularının ağırlıkta olduğu kadrodan umutlu.

Bordo-mavili takımda, geçen sezon A takıma yükselen ve oynadıkları futbolla dikkatleri üzerine çeken genç oyuncular da kendilerine verilen şansı iyi değerlendirerek formayı bırakmak istemiyor.

Abdülkadir Ömür, Hasan Batuhan Artarslan, Yusuf Yazıcı, Uğurcan Çakır, Muhammet Beşir, Semih Karadeniz, Furkan Taş ve Ramazan Övüç, teknik direktör Yanal'ın gözüne girerek Macaristan'da yapılacak ikinci etap kampında yer almak için var gücüyle çalışıyor.

Sezona 24-25 futbolcuyla girmeyi planlayan Karadeniz ekibinde, yapılacak transferler, kaç genç oyuncunun takımda kalacağı konusunda önemli olacak.

Teknik direktör Ersun Yanal, yaptığı açıklamada, güzel bir ortamda çalışmaları sürdürdüklerini belirterek, "Transfer olmadığı için geçen yılki kadro ve gençlerle çalışıyoruz. Çalışma ortamı güzel, her şey yolunda gidiyor. Türk futbolu için çok önemli olduğunu düşündüğüm oyuncular var. Onların birkaçı sahne almalı. Onların hırsı, azmi bizi umutlandırıyor." diye konuştu.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta ile transferdeki son durumu değerlendirmek için Fransa'da bir araya gelmesi beklenen Yanal, "En az 4-6 transfer yapacağız. Yapabilirsek 6-7 transferi bitirmek istiyoruz. Coşkulu, savaşan bir Trabzonspor'u yeni sezonda izlettirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Samorin kampının 7. gününde dün ilk kez izin yapan bordo-mavililer, bu akşam gerçekleştireceği antrenmanla çalışmalarını sürdürecek. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın finali için Fransa'da bulunan teknik direktör Yanal'ın yer almayacağı basına kapalı antrenmanı, yardımcı antrenörler yönetecek.

Sayfa Yükleniyor...