Yanal'dan talimat: Pres!..

Yeni sezon öncesi hazırlıkları kapsamında Slovakya'nın Samorin kasabasında kamp yapan Trabzonspor'un genç oyuncusu Ramazan Övüç, hayalini kurduğu formayı bırakmayacağını söyledi.

NTV Spor 13.07.2016 - 14:57
Yanal'dan talimat: Pres!..

Geçen sezon Konyaspor ve Sivasspor maçlarında performansıyla beğeni kazanan ancak Medipol Başakşehir müsabakasında omzundan ciddi biçimde sakatlandıktan sonra tatilde çalışarak lig öncesi kampa dahil olan Ramazan Övüç, yaptığı açıklamada, bordo-mavili takımdan ayrılmak istemediğini belirtti.

Eskişehirspor başta olmak üzere bazı takımlardan transfer teklifi aldığı yönünde basında haberleri yer alan genç futbolcu, Trabzonspor'un vazgeçilmez bir parçası olmak istediğini ve bunun için çok çalıştığını kaydetti.

Ramazan Övüç, geçen sezon hayal ettiği Trabzonspor formasına kavuştuğunu belirterek, "Bu takımın bir parçası olmak için elimden geleni yapacağım. Trabzonspor forması hayali kurup şu an kavuştuğum bu forma altında iyi işler yapmadan bir yere gitmek istemiyorum." dedi.

SHEDIDAEV TAKIMA ALIŞIYOR
Trabzonspor'un yeni sezon öncesi ilk transferi olarak dikkati çeken 20 yaşındaki Azerbaycan asıllı Rus futbolcu Ramil Sheidaev takıma alışıyor.

Bordo-mavili takımla dün ilk çalışmasına katılan ve hava topu antrenmanında iyi performans sergileyen Sheidaev, hava hakimiyeti, sertliği ve mücadelesiyle dikkati çekti.

YANAL'DAN PRES TALİMATI
Trabzonspor'da 10 günü geçen Slovakya kampı boyunca takım olgusunu geliştirmeye çalışan ve buna yönelik antrenman programları uygulayan teknik direktör Ersun Yanal, bu konuda sık sık oyunculara uyarılar yapmayı da ihmal etmiyor.

Yanal, antrenmanlarda isabetli pas, rakibe savunmadan başlayan pres, hava topu hakimiyeti, şut ve mücadeleye yönelik çalışmalar yaptırıyor. Bordo-mavili takımın çalıştırıcısı, özellikle savunmada rakip takıma baskı yaptırarak, hücuma çıkışını engellemeye dayalı çalışmalar gerçekleştiriyor.

Gol yollarında da oyuncularından bireysel davranmamalarını isteyen Yanal, "Sadece gol atmak değil attırmak da çok önemlidir. Takım olarak hareket etmeliyiz." diyerek uyarıda bulunuyor.

MEHMET VE SEMİH'İN KAMERA İLGİSİ
Trabzonspor'un genç oyuncularından Semih Karadeniz ile tecrübeli orta saha oyuncusu Mehmet Ekici, kameraya duydukları ilgi ile dikkati çekiyor.

Semih, antrenmanda takım arkadaşı Mehmet Ekici'yle, kulüp televizyonu kameramanı Süleyman Karaca ile önce ayaküstü sohbet etti, daha sonra ise Karaca'nın elinden kamerayı alarak takım arkadaşlarını çekmeye başladı. Semih'i gören takım arkadaşları, "Bizi de çek Semih." diyerek oyuncu ile şakalaştı.

YUSUF ERDOĞAN'IN HIRSI
Kampta Yusuf Erdoğan, hırsıyla dikkati çeken oyuncular arasında yer alıyor.

Bordo-mavili futbolcu, gruplar halinde yapılan çalışmalarda büyük mücadele ortaya koyarken, yaşadığı sevinçlerle de dikkati çekiyor.

Bu arada Samorin'de 30 derece üzerine çıkan sıcaklıklar son iki günde azalmaya başladı. Yağmurun etkisiyle de iyice serinleyen hava, oyuncuları memnun etti.

Sayfa Yükleniyor...