Liverpool, Balotelli'ye kapıyı gösterdi

Liverpool Menajeri Jurgen Klopp, sezon öncesi hazırlık kampına katılan Mario Balotelli'den kendisine kulüp bulmasını istedi. Balotelli ile Serie A ekiplerinden Sampdoria ilgileniyor.

NTV Spor 13.07.2016 - 15:17
Liverpool, Balotelli'ye kapıyı gösterdi

Luis Suarez'in  Barcelona'ya transfer olmasının ardından, büyük umutlarla Liverpool kadrosuna katılan Mario Balotelli, beklentilerin çok altında kalmıştı. Bunun üzerine İtalyan oyuncu, Serie A ekiplerinden Milan'a kiralanmıştı. Milan'da da forma şansı bulamayan Balotelli, Liverpool'un sezon öncesi hazırlık kampına katıldı. Ancak Menajer Jurgen Klopp'a göre, Balotelli'nin takımda geleceği yok... Bu durumu Balotelli'ye de ilettiğini ifade eden Klopp; "Mario şu anda, forvet hattındaki oyuncularla rekabet edebilecek seviyede değil... Herkes için en iyisi kariyerine başka bir kulüpte devam etmesi. Onu transfer etmekten mutlu olacak bir çok kulüp olduğunu düşünüyorum" dedi.

Balotelli ile en yakından ilgilenen kulüp Sampdoria. Başkan Massimo Ferrero geçtiğimiz günlerde; "Sampdoria, Mario'nun yeniden kariyerini parlatması için mükemmel bir kulüp" yorumunu yapmıştı. Liverpool'un hücum hattında Sturridge, Ings, Origi ve Benteke gibi oyuncular bulunuyor. Balotelli, Milan'da kiralık olarak geçirdiği geçen sezon 23 maçta 3 gol atmıştı.

Sayfa Yükleniyor...