Kartal'ın stoper arayışı!

Beşiktaş stoper arayışlarında rotasını İspanya'ya çevirdi. Siyah beyazlılar Barcelona forması giyen Jeremy Mathieu için İspanyol ekibi ile görüşmelere başladı.

NTV Spor 15.07.2016 - 14:40
Kartal'ın stoper arayışı!

Sezon öncesi stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, gündemine yeni bir isim daha ekledi. Siyah beyazlılar Barcelona forması giyen Jeremy Mathieu için İspanyol ekibine resmi teklifini sundu.

32 yaşında ve 1.92 boyunda olan Fransız oyuncunun kulubü ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Transferi bizzat yöneten Başkan Fikret Orman, 7 milyon Euro seviyelerinde olan bonservis bedelini aşağı çekmek için görüşmelerini hızlandırdı. Siyah beyazlılar bonservis bedelini istediği seviyelere çekemezse Mathieu'yu kiralama teklifinde bulunacak.

Asıl mevkiisi sol stoper olan 32 yaşındaki oyuncu, profesyonel kariyerine Fransa'nın Sochaux takımında başladı. Daha sonra Toulouse forması giyen Mathieu 2009 yılında Valencia'nın yolunu tuttu. Deneyimli oyuncu İspanyol ekibi ile geçirdiği 5 sezonun ardıdan 2014'de Barcelona'ya 20 Milyon Euro karşılığında transfer oldu. Son 2 sezonda Barcelona'da 73 maça çıkan Mathieu 3 gol 2 asistlik performans sergiledi.

 

Sayfa Yükleniyor...