Zenit, Monaco'ya acımadı!

Fenerbahçe’nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’ndaki rakibi Monaco, son hazırlık maçında Zenit’e 3-1 yenildi.

NTV Spor 19.07.2016 - 20:01
Zenit, Monaco'ya acımadı!
Yeni sezon hazırlıklarını İsviçre'nin Renens kasabasında sürdüren Monaco, Fenerbahçe eşleşmesinden önceki son hazırlık maçını Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Zenit ile yaptı.
 
Portekizli teknik adam Leonardo Jardim, önceki hazırlık maçlarında denediği 4-4-2 sisteminden vazgeçmedi ve Subasic; Sidibe, Jemerson, Raggi, Echiejile; Dirar, Fabinho, Bakayoko, Lemar; Germain, Falcao ilk 11'iyle sahaya çıktı. Monaco'nun Torino'dan 8 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Polonyalı stoper Kamil Glik ise Euro 2016'dan sonra henüz hazır olmadığı için maç kadrosunda yer almadı.
 
FALCAO'DAN YEDİ MAÇTA YEDİ GOL
İlk yarıda etkili bir oyun sergileyen Monaco, 31. dakikada Lemar'ın ortasını gole çeviren Falcao ile öne geçti. İngiltere'de geçirdiği iki sezonun ardından Monaco'ya dönüş yapan Kolombiyalı santrafor, Monaco'da çıktığı yedinci hazırlık maçında yedinci golünü atmış oldu.
 
İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Monaco ikinci yarıya Falcao-Vagner Love değişikliğiyle başladı. Ancak Lucescu'nun öğrencileri ikinci yarıya hızlı başladı ve 5 dakika içerisinde bulduğu üç golle maçın skorunu belirledi.
 
46 ve 48'de Djordjevic, 50'de Kerzhakov'un attığı gollerle öne geçen Zenit sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı.
 
İSVİÇRE KAMPI SONA ERDİ
Zenith maçıyla beraber İsviçre'deki yeni sezon hazırlıklarını tamamlayan Monaco, bu gece Fransa'ya gidecek ve Fenerbahçe maçı hazırlıklarını kentte sürdürecek.

Sayfa Yükleniyor...