Beşiktaş'tan Mathieu ve Adriano hamlesi

Beşiktaş'ta Jeremy Mathieu ve Adriano konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Barcelona'ya giden futbol komitesi üyeleri, 2 oyucunun transferini tamamlamak için İspanyol yetkililer ile görüştü.

NTV Spor 19.07.2016 - 21:51
Beşiktaş'tan Mathieu ve Adriano hamlesi

Beşiktaş yönetimi, Jeremy Mathieu ve Adriano'yu transfer etmek için ısrarını sürdürüyor. Son günlerde iki futbolcu için temaslarını arttıran futbol komitesi, Barcelona'ya gitti. İspanyol ekibi yetkililer ile pazarlıkları yüzyüze yürütmek isteyen siyah-beyazlılar, transferde önemli aşama kaydetti.

Hem Mathieu, hem de Adriano konusunda ciddiyetini ortaya koyan yönetimin, Barcelona'da ile yaptığı ilk görüşme olumlu geçti. İki oyuncu için de bonservis bedeli pazarlığını yürüten yetkililer, 2 gün içinde transferleri tamamlamayı planlıyor.

Bir kaç gün daha İspanya'da kalacak olan futbol komitesi üyeleri, bir yandan da futbolcuların menajerleri ile görüşüyor. 32 yaşındaki Fransız stoper Mathieu ve 31 yaşındaki Brezilyalı sol bek Adriano, kulüplerin anlaşması halinde Beşiktaş ile 3'er yıllık sözleşme imzalayacak.

Sol bek ve stoper transferlerini Avusturya kampında görmek isteyen teknik direktör Şenol Güneş ise yönetimden haber bekliyor. Güneş iki futbolcu için de olumlu rapor verirken, transferlerin kısa sürede tamamlanmasını istedi.

Sayfa Yükleniyor...