Terim'e sitem etti!

Bayer Leverkusen'de oynayan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, "Avrupa Şampiyonası mükemmel bir tecrübeydi ancak ben memnun değilim. Sağ bölgede defansta oynadım, bu benim pozisyonum değil" dedi.

NTV Spor 23.07.2016 - 20:58
Terim'e sitem etti!

Bayer Leverkusen'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Fransa'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda kendi pozisyonunda oynamadığını ve bu durumun performansını etkilediğini belirtti.

Hakan Çalhanoğlu, Almanya'nın Bild gazetesine yaptığı açıklamada, geçen sezon sergilediği performansına ilişkin, "Daha iyi performans sergileyeceğimi biliyorum." ifadesini kullandı.

Takımda rekabetin arttığına da işaret eden Hakan Çalhanoğlu, "Kolay olmayacak, ancak ne yapabileceğimi biliyorum. Yeni, tecrübeli futbolcuların takıma katılmasından memnunum." değerlendirmesinde bulundu.

EURO 2016'daki performansına ilişkin de görüşlerini aktaran 22 yaşındaki futbolcu, "Avrupa Futbol Şampiyonası mükemmel bir tecrübeydi, ancak ben memnun değilim. Sağ bölgede defansta oynadım, bu benim pozisyonum değil." şeklinde görüşlerini aktardı.

Sayfa Yükleniyor...