Derrick Rose iddialı konuştu!

New York Knicks'in yeni transferi Derrick Rose, NBA'de takımların yaptığı hamlelere dair açıklamalar yaptı. Rose, "New York artık bir süper takımdır" dedi.

NTV Spor 23.07.2016 - 22:02
Derrick Rose iddialı konuştu!

Bu yaz Chicago Bulls'tan New York Knicks'e takas olan Derrick Rose, NBA'de önümüzdeki sezonunu ve Kevin Durant'in Golden State Warriors'a gidişine dair görüşlerini dile getirdi.

27 yaşındaki yıldız oyuncu, “Hem biz hem de Golden State çok üst bir seviyeye çıktılar. Bizim ve Golden State Warriors'ın süper takımlar olduğunu söylüyorlar ve haksız değiller. Komisyoner adam Silver çıkıp süper takımlara karşı olduğunu söylüyor ancak biz sadece kazanmak istiyoruz" ifadesi kullandı.

Sezon öncesi yeni takım arkadaşları, Carmelo Anthony ve Brandon Jennings ile sık sık görüştüğünü dile getiren Rose, kendilerini kanıtlayacaklarını söyledi.

Rose, "Melo ve diğer takım arkadaşlarımla sürekli konuşuyorum. Jennings ve Noah ile birlikte benim neden burada olduğumuzu kanıtlamamız gerekiyor. Herkes kendini kanıtlamaya çalışacak" dedi.

Rose'un Golden State ile birlikte, kendi ekibi New York'u da süper takım olarak göstermesi, Amerikan basınında eleştiri konusu oldu.

2015-16 sezonunu Chicago Bulls formasıyla 66 maçta 16.4 sayı ve 4.7 asist ortalamaları ile tamamlayan Rose, Justin Holiday ile birlikte Jeose Calderon, Jerian Grant ve pivot Robin Lopez'in yanı sıra 2017 drafında ikinci tur seçim hakkı Chicago'nun yolunu tutmuştu.

3 kez All-Star seçilme başarısı gösteren yetenekli guard 2011 yılında da NBA'de MVP ödülüne layık görülmüştü.

Sayfa Yükleniyor...