Güneş ideal 11'i arıyor!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, ideal ilk 11'ni oluşturmaya çalışıyor. Deneyimli teknik adam son antrenmanda oyuncularını farklı pozisyonlarda denedi.

NTV Spor 24.07.2016 - 22:19
Güneş ideal 11'i arıyor!

Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Leogang bölgesinde devam ediyor. Rusya Premier Ligi ekiplerinden FC Ufa ile oynayacağı hazırlık maçı iptal olan siyah beyazlılar, günü çift kale maçla tamamladı.

DENEMELER
Teknik direktör Şenol Güneş, antrenman maçında ilk olarak kalede Fabri, savunmada Beck, Marcelo, Rhodolfo ve Tosic, orta sahada Necip, Atiba, hücumda Aras, Oğuzhan, Kerim ve Cenk'i denedi. İkinci yarıda Tosic'i stoperde, Beck'i sol bekte değerlendiren Güneş, sağ bekte Gökhan, hücumun kanatlarında ise Olcay ve Ömer'i kullandı. Takımdan ayrılması beklenen Sosa'nı pozisyonunda ise maç boyunca Oğuzhan görev yaptı.

BOYKO KORKUTTU
Çalışması esnasında sağ el işaret parmağına top çarpan Boyko tedavisinin ardından antenmana devam etmedi. Ukraynalı kaleciyi kontrol eden Sağlık Kurulu Başkanı Sarper Çetinkaya, Boyko'nun işaret parmağından kapsül zedelenmesi olduğunu ve korkulacak bir durum olmadığını açıkladı.

ORMAN'IN KEYFİ YERİNDE
Avusturya'ya gelerek takımın kampını ziyaret eden Başkan Fikret Orman, antrenaman sahasına gelerek basın mensupları ile sohbet etti ve maçı da seyrretti. Daha sonra Taraftarlar ile fotoğraf çektiren Orman otele dönüşte araca kendi kullandı. Esprili kişiliği ile tanınan başkan Orman, arabasını Beşiktaş'ı takip eden muhabirin üstüne sürerek şaka yapmaktan geri kalmadı.

Sayfa Yükleniyor...