"Barça'yı Guardiola yüzünden reddettim!"

Manchester City'nin yeni transferi Nolito, Barcelona'yı reddedip İngiliz ekibine inza atmasındaki en büyük faktörün Pep Guardiola olduğunu söyledi. Guardiola ile çalışmak için City'yi tercih ettiğini belirten Nolito kendisine güveniyor.

NTV Spor 25.07.2016 - 13:59
"Barça'yı Guardiola yüzünden reddettim!"

Geride kalan sezonda Celta Vigo formasıyla çok başarılı bir dönem geçiren Nolito, eski takımı Barcelona kendisini transfer etmek istemesine karşın, tercihini Manchester City'den yana kullandı. Nolito bu tercihte en büyük etkenin Pep Guardiola olduğunu söyledi. Barcelona'da forma giydiği dönemde Guardiola'nın kendisine çok az forma şansı tanıdığını hatırlatan Nolito "Buna karşın Guardiola ile çalışmak eğlenceliydi. City'yi tercih etmemde kendisi çok etkili oldu. Bu kez çok daha fazla forma şansı bulacağım. 29 yaşındayım ve fiziksel olarak hiç bu kadar iyi durumda olmamıştım. Kendime güveniyor ve takıma çok yararlı olacağıma inanıyorum" dedi.

Nolito 2010-2011 sezonunda Pep Guardiola'nın çalıştırdığı Barcelona'nın kadrosunda bulunuyordu. Guardiola sezon boyunca Nolito'ya sadece 2 kez yedek olarak forma şansı tanımıştı. Daha sonra Benfica'ya giden Nolito, geçen sezon Celta Vigo'da gösterdiği performansla EURO 2016'da İspanya Milli Takımı'nın da formasını giymişti.

 

Sayfa Yükleniyor...