"Amatör branşlarda da başarıya odaklandık"

Dursun Özbek'ten açıklamalar...

NTV Spor 25.07.2016 - 15:40
"Amatör branşlarda da başarıya odaklandık"

Galatasaray Kulübü, 5-21 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 2016 Rio Olimpiyatları'na su sporlarından 7 sporcuyla katılacak. Rio yolculuğu öncesi Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve yönetici Murat Atay'ın katılımıyla özel bir yayın düzenlendi.

Başkan Dursun Özbek, toplantıdaki konuşmasına "Ülkemiz sıkıntılı günlerden geçiyor. Galatasaray kendi geçmişine bağlı olarak, etik değerler ve demokrasiye olan bağlılığıyla darbe girişiminin karşısında olmuştur" sözleriyle başladı.

Özbek sözlerine şöyle devam etti:

"Tüm bu sıkıntılara rağmen sporda duruşumuzu bozmadık. Faaliyetlerimize ara vermedik. Önümüzde olimpiyatlar var. Rio'ya katılımımızı iftiharla duyuruyoruz."

"Sadece futbol kulübü değiliz. Amatör branşlarda da başarıya odaklandık. Bunu hep ispatladık. Ülkemizin spor oluşumuna en yüksek katkı veren kulüplerden biriyiz..."

"Sporcularımız kulübümüzün iftihar vesilesidir. Camia ve taraftarımızın da onlarla gurur duyduğunu biliyorum. Huzurunuzda bize bu gururu yaşattıkları için onlara teşekkür ediyorum. Eminim ki orada başarılı olacaklardır."

"Olimpiyatlara katılmış olmak bile gurur vesilesidir. Biz katılmış olmakla kalmayıp tekrar ikinci bir gurur yaşamak istiyoruz. Onlardan Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmelerini istiyorum."

Yönetim Kurulu Üyesi Murat Atay ise sporcuların çok ciddi bir çalışma dönemi geçirdiklerini ifade ederek şube yönetimlerine de pay verilmesi gerektiğini anlattı: "Sporcularımız başarılı ama şube yönetimlerinin de hakkını vermemiz gerekiyor. Başkanımızın en zor dönemde bile verdiği desteğin de unutulmaması gerekiyor. Rio'ya gitmeyi hak eden her sporcu her başarıyı yakalayabilir. İnşallah ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek en iyi dereceyi alacaklarını umuyorum. Başkanımız bu desteği vermeye devam ettiği sürece bu masaya sığmayacağımızı söyleyebilirim."

Sayfa Yükleniyor...