Monaco'ya hükümet garantisi

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Monaco Başkanı Dimitri Ribolobyev’e mektup göndererek İstanbul'da oynanacak karşılaşmanın hükümet garantisi altında olduğunu belirtti.

NTV Spor 26.07.2016 - 15:11
Monaco'ya hükümet garantisi

Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme maçında Fenerbahçe ile Monaco karşı karşıya gelecek. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Monaco Başkanı Dmitry Rybolovlev'e mektup göndererek karşılaşmanın hükümet garantisi altında olduğunu belirtti.

Açıklamada terörün dünyanın her yerinde olduğu ve bunun ortak bir sorun olduğu vurgulandı. Fransa'nın Nice kentinde yaşanan terör saldırısına da atıfta bulunulurken, yine Fransa'da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası sırasında ülkede olağanüstü hal durumunun olduğu hatırlatıldı.

Akif Çağatay Kılıç imzalı açıklamada 2015 yılında 72, 2016 yılında bugüne dek 16 organizasyonun Türkiye'de sorunsuz olarak düzenlendiğine dikkat çekildi.

Açıklama "Kulübünüz ile Fenerbahçe Spor Kulübü arasında oynanacak 3.Tur Eleme müsabakası ile birlikte tüm spor organizasyonları bugüne kadar olduğu üzere hükümetimizin garantisi altındadır." ifadesiyle son buldu.

Monaco Prensliği'nin önceki gün yaptığı açıklamayla, Fransa'daki maça hiçbir Fenerbahçe taraftarının alınmayacağını bildirmesi gündem oluşturmuştu.


Sayfa Yükleniyor...