90 milyon Euro'ya Juve'de!

İtalya Ligi’nde son 5 sezona ambargo koyan ve ligi şampiyonlukla tamamlayan Juventus, Napoli’nin golcü ismi Gonzalo Higuain’i kadrosuna kattı.

NTV Spor 26.07.2016 - 18:09
90 milyon Euro'ya Juve'de!

İtalya Ligi şampiyonu Juventus, 35 maçta attığı 36 golle Napoli'nin geçen sezon İtalya Ligi 2.'si olmasında başrol oynayan Gonzalo Higuain'i renklerine kattı. Siyah Beyazlılar bu transfer için Napoli'ye 90 milyon Euro ödedi. 5 yıllık sözleşme imzalayan 28 yaşındaki Arjantinli golcü, yıllık 7 milyon Euro kazanacak.

90 milyon Euro'ya Juventus'a giden Higuain, Gareth Bale ve Cristiano Ronaldo'nun ardından dünyanın en pahalı 3. oyuncusu ünvanını elde etti.

2013'te Napoli'ye transfer olan ve kulübüyle 2018 Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan Higuain, Miralem Pjanic, Marko Pjaca, Medhi Benatia ve Dani Alves'in ardından Torino ekibinin bu sezonki 4. transferi oldu.

Higuain, geçen sezon Napoli formasıyla, Serie-A'da 36 gol atarak rekor kırmıştı. Juventus'un forvet hattında yer alan 3 oyuncusu Dybala, Mandzukiç ve Morata da, geçen sezonu toplam 36 golle noktalamıştı.

Sayfa Yükleniyor...