Fabricio stoper pozisyonunda!

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını gerçekleştirdiği çift antrenmanla sürdürdü. Çift kale maçta, bazı oyuncuların kamptan ayrılmasının ardından kaleci Fabricio Rhodolfo ile birlikte stoper pozisyonunda oynadı.

NTV Spor 26.07.2016 - 21:56
Fabricio stoper pozisyonunda!

Avusturya'nın Leogang bölgesinde kamp yapan siyah-beyazlı takım, akşam idmanında taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

İlk bölümde pas çalışması yapan oyuncular, iki gruba ayrıldı. Siyah-beyazlılar sahanın iki farklı köşesinde önce rakibe baskı, ardından topu kaptıkları anda hücum organizasyonları üzerinde durdu. Teknik direktör Şenol Güneş, bu çalışma sırasında topu kapan oyuncularından hızlı bir şekilde hücuma çıkmalarını istedi.

Beşiktaş, taktik çalışmayı çift kale maçla sürdürdü. Bazı oyuncuların kamptan ayrılmasının ardından kaleci Fabricio, çift kale maçta Luiz Rhodolfo ile birlikte stoper pozisyonunda oynadı. Tecrübeli çalıştırıcı Güneş, çift kale maçta ise oyuncularından pas verirken mümkün olduğunca takım arkadaşlarının koşu yoluna topu atmaları isteğinde bulundu.

İstanbul'da bulunan Andreas Beck ile İsveç Milli Takım kadrosunda yer alan Alexander Milosevic çalışmaya katılmadı.

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını yarın sabah gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek. Siyah-beyazlı takım ayrıca yarın akşam Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hoffenheim ile hazırlık maçı yapacak.

Antrenmanı, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile yönetim kurulu üyesi Metin Albayrak da izledi.

Bu arada, İspanya'nın Barcelona Kulübünden transfer edilen Adriano'nun Avusturya kampına gelmeyeceği ve İstanbul'da takıma dahil olacağı öğrenildi.

Sayfa Yükleniyor...