Galatasaray'ı yalnız bırakmadılar!

Yeni sezon öncesi hazırlık çalışmaları kapsamında Danimarka Süper Lig ekiplerinden Aarhus'la özel maçta karşı karşıya gelen Galatasaray'ı taraftarları yalnız bırakmadı.

NTV Spor 26.07.2016 - 22:03
Galatasaray'ı yalnız bırakmadılar!

Aarhus kentindeki 20 bin seyirci kapasiteli Ceres Park'ta oynanan müsabakayı yaklaşık 2 bin Galatasaray taraftarı takip ederken, ev sahibi ekibin izleyici sayısı bunun çok altında kaldı.

Danimarka ve yakın ülkelerden maçı izlemek için Aarhus şehrine gelen sarı-kırmızılı futbolseverler, tezahüratlar yaparak takımlarına destek verdi.

BÜLENT EKEN UNUTULMADI
Aarhus-Galatasaray müsabakası öncesi, dün hayatını kaybeden sarı-kırmızılı takımın efsane futbolcularından Bülent Eken unutulmadı. Hayata 91 yaşında veda eden Bülent Eken için karşılaşma öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

MAÇA ÖZEL KURAL
Bir hazırlık müsabakası olması nedeniyle maçta özel bir kural uygulanacağı karşılaşma öncesinde duyuruldu.

Karşılaşmada herhangi bir oyuncunun kırmızı kart görmesi durumunda da 11'e 11 olarak maçın devam edeceği, kart gören futbolcunun yerine başka bir ismin sahaya sürüleceği ilan edildi.

AYHAN AKMAN SAKATLANDI
Galatasaray Antrenörü Ayhan Akman'ın, sabah gerçekleştirilen antrenman sırasında sakatlık yaşadığı bildirildi.

Ayhan Akman'ın, çalışma sırasında girdiği ikili mücadelede ayağına darbe aldığı ve sakatlandığı açıklanırken, maç öncesi de sekerek yürümesi dikkati çekti.

Öte yandan, maçı izlemeye gelen Türk taraftarlar, "Darbeye hayır" yazılı bir pankartı tribüne astı.

Sayfa Yükleniyor...