Rijeka, Başakşehir'e karşı temkinli

Rijeka Teknik Direktörü Matjaz Kek, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında yarın karşılaşacakları Medipol Başakşehir'in çok zorlu bir rakip olduğunu söyledi.

NTV Spor 27.07.2016 - 20:12
Rijeka, Başakşehir'e karşı temkinli

Hırvatistan temsilcisinin teknik direktörü Matjaz Kek, maçın oynanacağı Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda, futbolculardan Roman Bezjak ile basın toplantısı düzenledi.

Sloven teknik adam, İstanbul'dan avantajlı bir skorla ayrılmak istediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Zor bir maç ve zorlu bir rakip bizi bekliyor. Karşımızda iyi organize olmuş bir takım görüyoruz. Bireysel olarak çok iyi oyuncuları var. Biz de her maça kazanmak için çıkıyoruz. İstanbul'dan da iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz. Sezon başından beri baktığımızda iyi bir takım ruhu yakalanmış durumdayız. Bu havayı sürdürmeyi hedefliyoruz. Medipol Başakşehir geçtiğimiz sezon liginde aldığı sonuçlarla kendini ispatlamış bir takım. Bunun farkındayız."

Rijeka'nın forvet oyuncusu Roman Bezjak ise "Maça çok iyi hazırlandık, iyi bir maç olacaktır. En iyi şekilde oyunumuzu oynayıp buradan iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz." ifadelerini kullandı. 

HAZIRLIKLAR TAMAM
Rijeka, Medipol Başakehir'le oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Karşılaşmanın oynanacağı Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki antrenman teknik direktör Matjaz Kek yönetiminde yapıldı.

İlk 15 dakikası basın mensuplarına açık gerçekleştirilen antrenmanda Rijekalı futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından iki grup halinde pas çalışması yaptı.

MUHTEMEL 11
Rijeka'nın, Medipol Başakşehir karşısında şu 11 ile sahaya çıkması bekleniyor:

Prskalo, Zuta, Elez, Mitrovic, Ristovski, Bradaric, Males, Misic, Tomas, Gavranovic ve Bezjak.

 

Sayfa Yükleniyor...