Barça, Gomes'i tanıttı!

Barcelona'nın yeni transferi Andre Gomes, Nou Camp'ta kameraların karşısına geçti. Portekizli futbolcu, kendisi için düzenlenen basın toplantısında yıldızlarla dolu bir kadroda yer alacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

NTV Spor 28.07.2016 - 10:05
Barça, Gomes'i tanıttı!

Barcelona, bu yaz kadrosuna kattığı dördüncü isim olan Andre Gomes'i düzenlenen bir törenle basına tanıttı. Valencia'dan 35 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Portekizli futbolcu, Barcelona'ya geldiği için çok mutlu olduğunu dile getirdi. Gomes "Bana bu şansı verdiği için kulübüme çok teşekkür ederim. Barcelona oyuncusu olmak mutluluk verici, umarım birçok kupa kazanırız. Barcelona'nın orta sahasında görev alan oyuncuların hepsi harika. Hatta birçoğu benim rol modelim. Henüz 22 yaşındayım, zamanla daha iyi futbolcu olacağıma inanıyorum" dedi.

Andre Gomes'e basın toplantısında milli takımda Cristiano Ronaldo, Barcelona'da ise Messi ile birlikte oynayacak olması da soruldu. Portekizli futbolcu "İkisi de olağanüstü futbolcu. İkisiyle de yan yana oynamak benim için büyük bir onur. Messi gibi, Andres İniesta ile de birlikte top koşturacak olmak beni heyecanlandırıyor" ifadelerini kullandı.

Barcelona, transfer sezonunda Lyon'dan Samuel Umtiti, Paris Saint-Germain'den Lucas Digne ve Villarreal'den Denis Suarez'i kadrosuna katmıştı.

Sayfa Yükleniyor...