"48 saat içinde açıklanacak!"

Manchester United, Paul Pogba transferinde mutlu sona adım adım yaklaşıyor. İngiliz basınına göre; Pogba'yı dünyanın en pahalı oyuncusu yapacak anlaşma 48 saat içinde açıklanacak.

NTV Spor 28.07.2016 - 16:17
"48 saat içinde açıklanacak!"

Manchester United, Paul Pogba transferinde mutlu sona ulaşmak üzere. Fransız oyuncu için Juventus'a 120 milyon Euro öneren İngiliz ekibi, menajer Mino Raiola'nın komisyonunu ödemeyi de kabul etti. United yönetimiyle Pogba'nın menajeri arasındaki komisyon pazarlıkları sürüyor. Zira Raiola resmi imzaların atılması için 20 milyon Euro komisyon talep ediyor. Transferin tamamlanmasının önüne pek çok engel çıkaran Juventus yönetimi ise son olarak, Pogba'nın sözleşme yenilemesi halinde United'dan 5 milyon Euro daha talep etti.

Transferin daha fazla uzamasını istemeyen Manchester United yönetiminin, Real Madrid'in de devreye gireceği endişesiyle bu talebe de olumlu yanıt vermesi ve Pogba'yı resmen renklerine katması bekleniyor. İngiliz basınına göre; 48 saat içinde anlaşma resmen açıklanacak. Transferin resmileşmesi halinde Paul Pogba, Gareth Bale'i geride bırakarak futbol tarihinin en pahalı oyuncusu unvanını eline geçirecek.

Sayfa Yükleniyor...