Jürgen Klopp ile Salah tartıştı: "Konuşursam buralar yanar"

İngiltere Premier Lig'te Liverpool deplasmanda West Ham United ile 2-2 berabere kalıp şampiyonluk yarışında bir yara daha aldı. Maça yedek kulübesinde başlayan Mohamed Salah, oyuna girdiği sırada Jürgen Klopp ile tartıştı. Müsabakanın ardından hem Klopp hem de Salah konuyla ilgili açıklamalar yaptı.

Haber Merkezi - NTV Spor 27.04.2024 - 17:30
Jürgen Klopp ile Salah tartıştı: "Konuşursam buralar yanar"

İngiltere Premier Lig'in 35. haftasında West Ham United ile Liverpool kozlarını paylaştı. 3 gün önce Everton'a kaybeden Liverpool, West Ham deplasmanında da 2 puan bırakarak şampiyonluk yarışında ağır bir yara aldı.

Öte yandan teknik direktör , maça yedek kulübesinde başlayan 'ı 79. dakikada oyuna dahil etti. Mısırlı yıldızın sahaya girmek üzere kenara geldiği anda Klopp ile tartıştığı anlar yayına yansıdı.

KLOPP: "SALAH İLE NE KONUŞTUĞUMUZU SÖYLEYEMEM"

2-2 biten müsabaka sonrası söz konusu olay Jürgen Klopp'a soruldu. 56 yaşındaki teknik adam "Salah ile ne konuştuğumuzu söyleyemem. Soyunma odasında konuştuk ve bitti." ifadelerini kullandı.

SALAH: "KONUŞURSAM BURALAR YANGIN YERİNE DÖNER"

Maçın ardından açıklama yapan Mohamed Salah ise "Beni konuşturmayın. Konuşursam buralar yangın yerine döner." dedi.

" SALAH'I GÖNDERSİN"

Liverpool'un iz bırakan futbolcularından Peter Crouch ise "Bu görüntüler hiç iyi değil. Bu dakikadan sonra Liverpool, Salah'ı göndersin." şeklinde konuştu.

📈 TRENDYOL SÜPER LİG PUAN DURUMU 📈

Sayfa Yükleniyor...