Cavcav: "Beşiktaş'a var, bize yok"

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Ankara 19 Mayıs Stadı'nın yıkılması durumunda kırmızı-siyahlı ekibin maçlarını Osmanlı Stadı'nda oynaması gerektiğini söyledi.

NTV Spor 29.07.2016 - 12:15
Cavcav: "Beşiktaş'a var, bize yok"

İlhan Cavcav, açıklamada yeni stadın 19 Mayıs Stadı'nın bulunduğu alana yapılacak olması nedeniyle memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Çalışmaların ne durumda olduğunu ve mevcut stadın yıkımına ne zaman başlanacağını bilmediğini belirten Cavcav, Spor Toto Süper Lig'de sezonun açılmasına az bir süre kaldığını, bu nedenle de belirsizliklerin bir an evvel giderilmesi gerektiğini dile getirdi.

Başkent Ankara'yı Spor Toto Süper Lig'de Osmanlıspor ile temsil ettiklerine dikkati çeken Cavcav, "19 Mayıs Stadı'nın olduğu bölgeyle ilgili spor kompleksi projesine ilk günden beri destek veriyoruz. Bu konuda o kadar talepkarken sonucunda mağdur olmak bizi çok üzecektir. Maçlarımızı oynayacağımız söylenen OSTİM Stadı'nın halini bir Ankaralılar bilir." diye konuştu.

"Maçlarımızı hakkaniyet gereği Osmanlı Stadı'nda oynamalıyız." diyen Cavcav, şöyle konuştu:

"Bu şehrin Yenikent'te de bir stadı var. İsmi Yenikent'ti şimdi Osmanlı oldu. Bu stat sadece Osmanlıspor'un değil Ankara'nın stadı. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek de Beşiktaş'ın değil başkent Ankara'nın belediye başkanı. Geçen yıl İstanbul'un güzide ekibi Beşiktaş, stadı yapılırken maçlarını Yenikent'te oynadı. Maçlarımızı en azından hakkaniyet gereği biz de Osmanlı Stadı'nda oynamalıyız. Beşiktaş'a var, bize yok, öyle olmaz. Şartları uygun Osmanlı Stadı dururken maçlarımızı OSTİM Stadı'nda oynamak Ankara'ya başkente yakışmaz. Ankaragücü ile uzun yıllardır 19 Mayıs Stadı'nı birlikte kullanıyoruz. Yeni stadımız yapılana kadar Yenikent'teki stadı da Osmanlıspor ile kullanabiliriz. Yetkililerin, karar vereceklerin bizi mağdur etmeyeceğini düşünüyorum."

 

Sayfa Yükleniyor...