Süper Lig | Pendikspor - Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Ligîn 34. haftasında Pendikspor, Kayserispor’u konuk ediyor. Pendik Stadı’nda oynanacak mücadeleyi Ümit Öztürk yönetirken yardımcılıklarını ise Mehmet Kısal ve Mehmet Akıncık yapacak. Düşme hattında topladığı 30 puanla 19. sırada yer alan Pendikspor, Kayserispor karşılaşmasıyla çıkış yapmayı hedefliyor. Kayserispor ise Pendiskpor’u mağlup ederek galibiyet hasretine son vermeye çalışacak. Peki Pendikspor - Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin ekranlara geleceği saat…

Haber Merkezi - NTV Spor 25.04.2024 - 14:13
Süper Lig | Pendikspor - Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig’in 34. haftasında ve kozlarını paylaşıyor. Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor, ligde son oynadığı karşılaşmada Trabzonspor’a 2-1 mağlup olmuştu. Pendikspor ise evinde Galatasaray’a farklı mağlup olurken Kayserispor mücadelesini beklemeye başladı. Kayserispor’da kritik mücadele öncesinde Aylton Boa Morte, Ali Karimi ve Stephane Bahoken takımın en skorer oyuncuları oldu. Peki Pendikspor - Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Pendikspor - Kayserispor karşılaşmasının ekranlara geleceği kanal…

?

Ligde heyecan Pendikspor - Kayserispor mücadelesiyle devam ediyor. Pendik Stadı’nda oynanacak karşılaşma 28 Nisan Pazar günü saat 16:00’da başlayacak. Mücadele beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

PENDİKSPOR SON DURUM

İbrahim Üzülmez yönetimindeki Pendikspor, ligde oynadığı son 5 mücadelede 3 mağlubiyet, 1 beraberlik ve 1 galibiyet aldı.

34. hafta öncesinde 7 galibiyet, 9 beraberlik ve 17 mağlubiyeti bulunan İstanbul ekibi 30 puanla 19. sırada yer alıyor.

Savunma hattında yaşadığı sorunlarla dikkat çeken Pendikspor, 68 golle ligin en fazla gol yiyen takımı oldu.

KAYSERİSPOR SON DURUM

Kayserispor, ligin sona ermesine kısa bir zaman kala düşme hattından uzaklaşmak istiyor. Ligde oynadığı 10 galibiyet, 10 beraberlik ve 13 mağlubiyetle 37 puan toplayan sarı-kırmızılılar, 14. sırada yer alıyor.

Sayfa Yükleniyor...