Aslan imza için bastırıyor!

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı kırmızılı yönetim ön libero ve forvet transferinde sonuç almak için girişimlerini hızlandırdı.

NTV Spor 30.07.2016 - 16:03
Aslan imza için bastırıyor!

Galatasaray'da forvet konusunda Wilfried Bony ismi yeniden ön planda. Manchester City'de önümüzdeki sezon Guardiola tarafından kadroda düşünülmeyen Fildişi Sahilli oyuncu için yönetimin Londra'da son bir görüşme daha yapması bekleniyor. Sarı kırmızılılar, kiralık olarak kadroya katmak istediği Bony için 2.5 milyon Euro'yu gözden çıkarmaya hazır. Golcü futbolcuyu imza aşamasına getirmek isteyen yönetim, Londra'daki temaslardan sonra transfere son noktayı koymak amacında.

Ön libero için ise Lucas Leiva için girişimlerini sürdüren Sarı Kırmızılılar, Riekerink'in de onay verdiği oyuncu için Liverpool kulübü ile aradaki pürüzleri çözmeye çalışıyor. Ayrıca Leiva'nın alacakları konusunda ödeme planı yapılırken, transferin sonuçlanmaması halinde Sarı Kırmızılılar, başka seçeneklere de yönelebilir.

Galatasaray'ın Celtic'ten transfer etmek istediği Johansen konusunda ise Riekerink fikir değiştirdi. Hollandalı çalıştırıcı, Dzemaili'nin takıma olan katkısını yeterli bularak, bu bölgede alternatif isimlerin de bulunduğunu ifade etti. Riekerink, Johansen için yeniden düşünmenin doğru olacağı yönünde yönetime görüş belirtti. Sarı kırmızılı kulüp, daha önce Norveçli oyuncu için Celtic ile masaya oturmuş, yapılan görüşmeler olumlu ilerlemişti.

Sayfa Yükleniyor...