"Hedeflerimize ulaşmak için çaba gösteriyoruz"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un Hırvat teknik direktörü Igor Tudor, "İyi futbol oynayan bir ekip oluşturma gayretindeyiz. Hedeflerimize ulaşmak için çaba gösteriyoruz." dedi.

NTV Spor 30.07.2016 - 18:13
"Hedeflerimize ulaşmak için çaba gösteriyoruz"

Tudor, bir yandan transfer çalışmalarını diğer yandan ise Hollanda'da yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.

Takımda morallerin yerinde olduğunu ve kampın çok iyi geçtiğini belirten Tudor, "Yeni bir ekip oluşturuyoruz. Benim de Türkiye'de ilk deneyimim olacak. Kadromuzda birbirleriyle ilk defa oynayan çok sayıda futbolcu bulunuyor. Bu nedenle kamp çalışmalarına önem verdik. İlk kamp Türkiye'de yapıldı. Şimdi Hollanda'dayız." diye konuştu.

Tudor, kampı günde çift idman yaparak sürdürdüklerini anlatarak, "Aramıza yeni gelen arkadaşları özel çalıştırıyoruz. İyi futbol oynayan bir ekip oluşturma çabasındayız. Hedeflerimize ulaşmak için gayret gösteriyoruz. Bunu başarmaya inancımız tam." ifadelerini kullandı.

Hırvat teknik adam, yönetimle diyalog içinde olduklarını ve birkaç transfer daha yapma ihtimalinin bulunduğunu sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...