Kartal'da yoğun mesai!

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya'da yaptığı kampta yorucu antrenmanların yanı sıra hazırlık maçları da oynadı.

NTV Spor 31.07.2016 - 11:51
Kartal'da yoğun mesai!

Hazırlıklarına İstanbul'da başlayan ve 20 Temmuz'dan itibaren Avusturya'nın Leogang bölgesinde buna devam eden siyah-beyazlılar, kampın son gününe kadar çift antrenmanla form tutmaya çalıştı.

Beşiktaş, hazırlık maçları yaptığı günlerde de sabah antrenmanlarını ihmal etmedi.

HAZIRLIK MAÇLARINDA BİRER GALİBİYET VE BERABERLİK ALDI
Siyah-beyazlılar, Leogang'daki kamp sırasında 3 de hazırlık maçı yaptı.

İlk hazırlık karşılaşmasında Suudi Arabistan'ın El Hilal ekibiyle 1-1 berabere kalan Beşiktaş, İspanyol temsilcisi Eibar'ı 3-0 mağlup etti.

HOFFENHEIM MAÇI TAMAMLANAMADI
Beşiktaş'ın, Almanya'nın Hoffenheim takımı ile yaptığı karşılaşma ise yarıda kaldı.

İki takım arasındaki karşılaşma 0-0 berabere devam ederken, yoğun yağış nedeniyle maç hakem tarafından 53. dakikada tatil edildi.

Siyah-beyazlı ekip hazırlık maçlarında 4 gol atarken, kalesinde bir gol gördü.

TAKTİK AĞIRLIKLI ÇALIŞMALAR OLDU
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Avusturya'da taktiksel çalışmalara ağırlık verdi.

Kamp boyunca 19 antrenman gerçekleştirilen siyah-beyazlılar, yeni sezon öncesi form tutmaya çalıştı. Oyuncular, yoğun çalışmalar sırasında sadece bir gün izin yapma fırsatı buldu.

TOLGAY ARSLAN VE KERİM FREI SAKATLANDI
Beşiktaş'ta Avusturya kampının en şanssız isimleri Tolgay Arslan ile Kerim Frei oldu.

Siyah-beyazlı takımın El Hilal ile yaptığı hazırlık maçında sol el bilek kemiği kırılan Tolgay Arslan, antrenmanlarını özel bir bileklikle yapmak zorunda kaldı. Geçen sezon öncesi de Almanya kampında ağır bir sakatlık geçiren Tolgay, kendini hızlı bir şekilde toparlayarak Eibar karşısında ilk 11'de oynadı.

Kerim Frei ise Hoffenheim ile oynanan karşılaşmada sakatlandı ve kampın son bölümünde takımdan uzak kaldı.

RHODOLFO TOPARLANIYOR
Geçen sezon Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor ile yaptığı maçta sağ diz ön çapraz bağları kopan ve 6 ay sahalardan uzak kalan Brezilyalı futbolcu Luiz Rhodolfo ise 2016-2017 sezonuna hazır girmek için büyük gayret gösterdi.

Takım antrenmanlarını kaçırmayan Rhodolfo, Eibar karşısında ise 63. dakikada oyuna dahil oldu.

EKSİKLERİNİ TAMAMLIYOR
Yeni sezon öncesi eksiklerini tamamlamaya çalışan Beşiktaş, hazırlıklarına İstanbul'da devam edecek.

Çalışmalarına 2 Ağustos Salı gününden itibaren devam edecek siyah-beyazlılarda henüz kadroya dahil olmayan Ricardo Quaresma'nın yanı sıra Adriano da takımla antrenmanlara başlayacak.

Turkcell Süper Kupa'da 13 Ağustos Cumartesi günü Galatasaray ile karşılaşacak Beşiktaş, bu mücadele öncesi 7 Ağustos Pazar günü de Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla bir hazırlık maçı yapacak.

DELGADO, KAMPTAN ALAVES'E
Beşiktaş'ın Avusturya kampında bir başka ayrılık ise Alexis Delgado ile yaşandı.

Geçen sezonun devre arasında transfer edilen Delgado, Leogang'da takımla birlikte yaptığı çalışmalar sırasında İspanya'nın Alaves ekibine transfer oldu ve Avusturya'dan ayrıldı.

KALECİLER ARASINDA BÜYÜK REKABET
Avusturya kampında en büyük rekabet kaleciler arasında oldu.

Geçen sezonun büyük bölümünde kaleyi koruyan Tolga Zengin'in yanı sıra devre arasında transfer edilen Denys Boyko ve 2016-2017 sezonu öncesi kadroya dahil edilen Fabricio Agosto Ramirez, formayı kapmak için çabaladı.

El Hilal maçında şans bulan Boyko, sessiz ve tutuk bir görüntü ortaya koyarken, Hoffenheim karşısında sahada yer alan Fabricio ise daha başarılı bir performans sergiledi.

Teknik direktör Güneş, Eibar ile oynanan son hazırlık maçında kaleyi Tolga Zengin'e teslim etti.

Yeni transferlerden genç kaleci Utku Yuvakuran da tecrübeli file bekçileriyle antrenmanlar yaparak eksiklerini gidermeye çalıştı.

Sayfa Yükleniyor...