Son aday Vincent Aboubakar!

Forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş, rotasını Portekiz'e çevirdi. Siyah-beyazlılar, Porto'nun Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar'ı kiralamak için girişimlere başladı.

NTV Spor 12.08.2016 - 13:22
Son aday Vincent Aboubakar!

Beşiktal forvet transferini tamamlamak için temaslarına hız verdi. Mario Gomez'in takımdan ayrılmasının ardından arayışa başlayan siyah-beyazlılar, son olarak Porto forması giyen Vincent Aboubakar'ı listesine aldı.

24 yaşındaki oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen yönetim, görüşmelerde aşama kaydetmek için Portekiz'e gitti. Porto'da yapılan ilk görüşme olumlu geçerken, iki kulüp kiralama bedeli konusunda anlaşma aşamasına geldi. Aboubakar'ın da Beşiktaş'ın teklifine evet dediği öğrenilirken, transferin kısa süre içinde açıklaması bekleniyor.

Profesyonel kariyerine Fransa'nın Valenciennes takımında başlayan Aboubakar, 2013'de Lorient'e transfer oldu. Lorient'de geçirdiği 1 sezonda, 36 maçta 16 gol atarak dikkatleri çeken Kamerunlu oyuncu, 2014-2015 sezonu öncesi Porto ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Geride kalan sezonda Portekiz ekibi ile çıktığı 42 maçta 18 go, 2 asistlik performans gösteren Aboubakar, Kamerun Milli Takımı'nda da forma giyiyor.

Sayfa Yükleniyor...