Ancelotti'den Arda Güler övgüsü: "Olmayacak anlarda bile goller atıyor"

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, Deportivo Alaves maçında da fileleri havalandıran Arda Güler'e övgüler yağdırdı. Arda Güler'in doğal bir yeteneği olduğunu aktaran Ancelotti, "Olmayacak anlarda bile goller atıyor" dedi.

Haber Merkezi - NTV Spor 15.05.2024 - 09:17
Son Güncelleme: 15.05.2024 - 09:17
Ancelotti'den Arda Güler övgüsü: "Olmayacak anlarda bile goller atıyor"

Carlo Ancelotti, La Liga'nın 36. haftasında sahasında oynadıkları maçta Deportivo Alaves'e karşı alınan 5-0'lık galibiyetin ardından basın toplantısında konuştu.

ANCELOTTI: "ARDA GÜLER ÇOK İYİ İLERLEME KAYDEDİYOR"

İtalyan teknik adam, milli futbolcu ile ilgili bir soruya, "Elbette, genç futbolcularımıza çok büyük sevgi duyuyoruz. Arda, çok iyi ilerleme kaydediyor. Doğal bir yeteneği var. Olmayacak anlarda bile goller atıyor." dedi.

Alaves maçında yedek başlayan ve 61. dakikada Eduardo Camavinga'nın yerine oyuna giren Arda, 81. dakikada takımının 5. golünü kaydetmişti.

📈İSPANYA LİGİ PUAN DURUMU📈

Arda bu sezon La Liga'da 4. golünü attı.

İspanyol basınından övgüler

İspanyol basını Arda'ya yine övgüler yağdırırken, Türk futbolcunun her attıktan sonra, sağ elini kalbine sol işaret parmağını da havaya kaldırdığı sevincine atıfta bulunan As gazetesi, "Arda Güler'in bazı hareketlerinin açıklaması yok: Mübarek adamdan muhteşem gol." diye yazdı.

Marca gazetesi de Arda için "Sadece bir çeyrekte bunları yapıyorsa gerisini siz düşünün." ve "Yıldızı parıldıyor." yorumunda bulundu.

Sayfa Yükleniyor...