İskenderoğlu ''en skorer'' oldu

Milli hentbolcu Serpil İskenderoğlu, Avrupa Şampiyonası Grup Eleme müsabakalarında attığı 33 golle en skorer oyuncu oldu.

NTV Spor 22.05.2012 - 13:33
İskenderoğlu ''en skorer'' oldu

Milli Bayan Hentbol Takımı oyuncuları Serpil İskenderoğlu ve Yeliz Özel, Avrupa Şampiyonası Grup Eleme müsabakalarında görev yaptıkları 4 maçta, en skorer 3 oyuncu arasında yer aldı.

Türkiye Hentbol Federasyonu'ndan (THF) yapılan yazılı açıklamaya göre, Serpil İskenderoğlu 33 golle ''en skorer'' oyuncu oldu. Yeliz Özel ise 29 golle 3'üncü sırada yer aldı.

İskenderoğlu oynadığı 4 maçta milli takımın grupta karşılaştığı takımlardan Fransa'ya 1, Makedonya'ya 13, Litvanya'ya ilk maçta 9, ikinci maçta ise 10 gol kaydederek 33 gole ulaştı. 

Yeliz Özel ise Fransa'ya 7, Makedonya'ya 9, Litvanya'ya ilk müsabakada 5, ikinci karşılaşmada da 8 gol kaydetme başarısı gösterdi.

Sıralamada en skorer ikinci oyuncu ise milli takımın grubunda yer alan Litvanyalı Laima Bernataviciute oldu. Litvanyalı oyuncu maçlarda 30 gol kaydetti.

2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde, 7 grupta, toplam 28 takım mücadele ediyor. Türk Milli Takımı, 4'üncü grupta oynadığı 4 maçta topladığı 4 puanla ikinci sırada bulunuyor.

Sayfa Yükleniyor...