"Van Gaal’den çekinmiyorum"

Chelsea menajeri Jose Mourinho, eski dostu Louis Van Gaal ile mücadele edeceği için heyecanlı. Portekizli çalıştırıcı, Barcelona'da birlikte çalıştığı Van Gaal'in, Manchester United ile iyi işler başaracağını ancak bunlardan çekinmediğini ifade etti.

NTV Spor 20.07.2014 - 17:00
"Van Gaal’den çekinmiyorum"

Bu sezon Premier Lig, iki eski dostun düellosuna sahne olacak. Chelsea ile geçen sezon  üçüncü olan Jose Mourinho ile Manchester United enkazını devralan Louis Van Gaal. 

Daha önce 3 yıl boyunca Barcelona'da birlikte çalışan ikili, bu kez Premier Lig şampiyonluğu için rakip olarak sahaya çıkacak. Ancak Jose Mourinho bu zorlu mücadeleden çekinmiyor. Daily Mirror gazetesine açıklamalarda bulunan Portekizli çalıştırıcı, Van Gaal yönetimindeki Manchester United ile karşı karşıya geleceği günü iple çektiğini söyledi.

Mourinho "Van Gaal dürüst, gururlu ve çok başarılı bir menajer. Manchester United'da güzel başarılar elde edeceğine eminim. Şu an kariyerinin en parlak dönemlerini yaşıyor. Zaferleri ve başarısızları doğru analiz edebilen bir adam. Dolayısıyla her gün biraz daha ilerliyor" ifadelerini kullandı.

Jose Mourinho, Van Gaal'in Dünya Kupası'ndaki performansına dikkat çekti. Hollanda ile Dünya üçüncüsü olan deneyimli teknik adamın saygı duyulacak bir iş başardığını söyleyen Chelsea Menajeri, bu sezon Premier Lig'de şampiyonluğun en büyük adayı olarak kendi takımını gösterdi.

Sayfa Yükleniyor...