Arsenal transfere doymuyor!

Arsenal, Alexis Sanchez, Debuchy ve Ospina'dan sonra Southampton'dan Calum Chambers'ı da renklerine bağladı. Arsene Wenger sağlık kontrolünden geçen genç savunma oyuncusunun kadrolarına derinlik katacağını söyledi.

NTV Spor 28.07.2014 - 14:43
Arsenal transfere doymuyor!

Alexis Sanchez, Mathieu Debuchy ve David Ospina'dan sonra Arsenal'in bu yaz dönemindeki 4. transferi Calum Chambers oldu.

İngiliz basını sağlık kontrolünden geçen Chambers için Arsenal'in Southampton'a 16 milyon sterlin ödeyeceğini yazdı. Arsenal Menajeri Arsena Wenger ise yeni transferi için yapılan eleştirilere katılmadığını söyledi.

Wenger, Chambers'ın Southampton'da 2 sezonda 18 Premier Lig maçına çıkmasıyla ilgili olarak, İngiliz basınında bu transferin kumar olarak yorumlanmasına tepki gösterdi. Sagna ve Vermaelen'in ayrıldığını hatırlatan Fransız menajer savunma hattında derinliğe ihtiyaç duyduklarını vurguladı.

Chambers'ın çok fazla maç oynamamasına rağmen gelecek vadettiği için aldıklarını söyleyen Wenger, "Chambers 3 pozisyonda da görev yapabilen bir oyuncu. Stoper, sağ bek ve orta sahada oynayabiliyor. Bize bu 3 mevkide de katkı yapabilir. Eğer bu bir kumarsa, bu alınabilecek bir kumar" değerlendirmesini yaptı.

Sayfa Yükleniyor...