İnter - Napoli maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (İtalya Serie A 29. hafta maçı)

Serie A’da şampiyonluk mücadelesi veren İnter, Şampiyonlar Ligi’ne veda etti. Atletico Madrid karşısında penaltı atışlarıyla kaybeden İnzaghi’nin öğrencileri, rotayı lige çevirdi. İnter ligde topladığı 75 puanla açık ara liderliğini sürdürüyor. Napoli ise bu sezon beklentilerin uzağında bir performans sergiliyor. Konuk takım oynadığı son 5 mücadelede sadece 2 galibiyet alabildi. İnter - Napoli karşılaşmasının detayları belli oldu. Peki İnter - Napoli maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak? İşte, mücadelenin detayları…

Haber Merkezi - NTV Spor 16.03.2024 - 14:20
İnter - Napoli maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (İtalya Serie A 29. hafta maçı)

İtalya Ligi’nde heyecan İnter- Napoli karşılaşmasıyla devam ediyor. A Milli takım oyuncusu Hakan Çalhanoğlu’nun formasını giydiği İnter, sezona damga vuran takım oldu. Ligin en fazla gol atan takımı olan İnter, oynadığı 28 karşılaşmada sadece 13 gol yedi. İnter oynadığı son 5 maçın tamamını kazandı. İnter - Napoli mücadelesinin heyecanına ortak olmak isteyen futbolseverler ise karşılaşmanın hangi kanaldan canlı yayınlanacağını merak ediyor. Peki İnter - Napoli maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, maçına ilişkin bilgiler…

İNTER - NAPOLİ MAÇI NE ZAMAN?

Serie A’da en yakın takipçisi Milan’a 16 puan fark atan İnter, Napoli’yi konuk ediyor. İnter- Napoli karşılaşması 17 Mart Pazar günü saat 22.45’te başlayacak. Mücadele S Sports 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

İNTER SON DURUM

Atletico Madrid’e penaltı atışlarında kaybeden İnter, Avrupa’ya veda etti. Avrupa’da bu sezon aldığı sonuçlarla çok konuşulan İnzaghi’nin öğrencileri, ligde fırtına gibi esiyor.

İnter oynadığı 28 karşılaşmanın 24’ünü kazanırken 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. İnter topladığı 75 puanla ligde lider konumda bulunuyor.

NAPOLİ SON DURUM

Napoli, 29. haftaya topladığı 44 puanla 7. sırada giriyor. Napoli oynadığı 28 karşılaşmada 12 galibiyet, 8 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 43 kez sarsarken kalesinde ise 32 gol gördü.

Sayfa Yükleniyor...