Japonya 2010 heyecanı başlıyor

NTV SPOR'dan yayınlanacak Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası'na çok kısa bir süre kaldı.

NTV Spor 20.10.2010 - 16:53
Japonya 2010 heyecanı başlıyor

Japonya'nın 4 ayrı kentinde 29 Ekim-14 Kasım 2010 tarihleri arasında düzenlenecek şampiyonada, (D) Grubu'nda yer alan Türkiye, Çin, Rusya, Güney Kore, Dominik Cumhuriyeti ve Kanada ile eşleşti. (A) Milli Takımı'n yer aldığı (D) Grubu maçları Osaka kentinde yapılacak.

Almanya kampını tamamlayan ve İstanbul'a dönen milliler, kısa süre sonra Uzak Doğu yolculuğuna başlayacak. Dünya Şampiyonası NTV SPOR'dan yayınlanırken, NTVSPOR.NET'te yer alacak Japonya 2010 özel sayfası da Dünya Şampiyonası hakkındaki bütün detayları kullanıcılarına aktaracak.

###Contest-134###

Toplam 24 takımın mücadele edeceği şampiyonada gruplarında ilk 4'e giren takımlar, bir üst tura yükselerek 8'erli iki grupta toplanacak. (A) ve (D) gruplarından gelenler bir üst turda (E) Grubu'nu, (B) ve (C) gruplarından gelenler ise (F) Grubu'nu oluşturacak.

(E) ve (F) gruplarında 7. ve 8. olan takımların elenmesiyle iki grupta 6'şardan 12 takım kalacak. Grup birincileri ile ikincileri çapraz eşleşerek yarı final mücadelesi yapacak.

Kazananlar final, yenilenler de üçüncülük maçını oynaya. Diğer takımlar, play-off oynayacak ve şampiyonanın sıralamasını belirleyecek.

Şampiyonadaki gruplar şöyle:
(A) Grubu
(Tokyo): Japonya, Sırbistan, Polonya, Peru, Cezayir, Kosta Rika
(B) Grubu (Hamamatsu): Brezilya, İtalya, Holanda, Kenya, Porto Riko, Çek Cumhuriyeti
(C) Grubu (Matsumoto): ABD, Küba, Almanya, Kazakistan, Tayland, Hırvatistan
(D) Grubu (Osaka): Türkiye, Çin, Rusya, Güney Kore, Dominik Cumhuriyeti, Kanada

Sayfa Yükleniyor...