"Melo, Türkiye Cumhuriyeti'ne hakaret ediyor"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaraylı Felipe Melo'yu sert ifadelerle eleştirdi. Yıldırım, "Melo, yaptığı hareketlerle Türkiye Cumhuriyeti'ne hakaret ediyor" dedi. Aziz Yıldırım, Süper Kupa'da yaşananlar sonrası Volkan Demirel'in milli takıma alınmamasını ise doğru bulmadığını söyledi.

NTV Spor 06.09.2014 - 12:03
"Melo, Türkiye Cumhuriyeti'ne hakaret ediyor"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaraylı Felipe Melo'ya tepkili...

Yıldırım, Habertürk gazetesine verdiği röportajda Brezilyalı yıldızı ağır ifadelerle eleştirdi.

Melo'nun, her Fenerbahçe maçında bir vukuat yaptığını söyleyen başkan Yıldırım, "Selçuk da gelip penaltı attı. Volkan ile hiçbir sorun yaşamadı. Ama Melo, Fenerbahçe maçlarında her türlü pisliği yapıyor. Geçen sene Emre, şimdi de Volkan. Oyuncularımıza tekme atıyor, dil çıkartıyor. Soyunma odasında kendi takım arkadaşını dövüyor. Ama ne kendi camiası ne de federasyon hiçbir şey yapmıyor. Melo'yu kendi milli takımına almıyorlar, neden almıyorlar diye sormak lazım" dedi.

Brezilyalı futbolcuyu "Türk insanına ırkçılık yapmakla" suçlayan Aziz Yıldırım, "Federasyon başkanının elini sıkmıyor. Melo'nun bu tavrı Türkiye Cumhuriyeti'ne hakarettir. Muz göstermeye ırkçılık diyoruz. Bu adam Türk insanına karşı her türlü ırkçılığı yapıyor kimse sesini çıkarmıyor." diye konuştu.

YILDIRIM'DAN VOLKAN YORUMU
Aziz Yıldırım, Volkan Demirel'in açıklamaları nedeniyle ceza almasının ardından milli takıma alınmamasını da eleştirdi. "Volkan, Fenerbahçeli olduğu için ceza aldı" diyen başkan Yıldırım, "Türk milli takım kaptanına ve bir Türk çocuğuna yapılan bu muamele beni üzdü. Milli takıma alınmaması teknik heyetin sorumluluğundadır ama alınması gerekirdi." ifadelerini kullandı.

TFF'nin tavrını üzücü bulduğunu vurgulayan Aziz Yıldırım, "Cezalar, kararlar apar topar veriliyor. Sen Seba ligi diyorsan, Fair-Play diyorsan, önce adaleti sağlayacaksın. sağlayamazsan, sağlayanı bulurlar" dedi. 

Sayfa Yükleniyor...