Adını bile anmadı!

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Olağanüstü Divan Kurulu'nda Fatih Terim'in adını anmadı. Transferde çok para harcandığı eleştirilerine cevap veren Aysal, teknik direktörler döneminde harcanan miktarları açıklarken, Terim için "Birinci teknik direktör" ifadesini kullandı.

NTV Spor 17.09.2014 - 20:01
Adını bile anmadı!

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın eski teknik direktör Fatih Terim ile ilgili tutumu devam ediyor.

Aysal, Olağanüstü Genel Kurul'daki konuşmasında, transferde çok harcama yapıldığı eleştirilerine yanıt verdi. Galatasaray başkanı, bunun gerekçesini ve dönem dönem miktarları açıklarken, göreve geldikten sonra birlikte çalıştığı ilk teknik direktör olan Fatih Terim'in adını telaffuz etmedi.

Başkan Aysal, "Transferlere çok para harcandığı söyleniyor, evet harcandı, bunu saklayacak halimiz yok. Böyle gerekti, güçlü olmamız için, başarıyı yakalamamız için bedelini ödemek lazım. Nedir ödediğimiz bedel? 2011-2013 yılları arasında, yani ilk teknik direktörümüz döneminde 122,4 milyon dolar harcamışız transferleri. Mancini döneminde, 2013-2014, 27,6 milyon dolar ödemişiz. Prandelli beyefendi döneminde ise 19,4 milyon dolar ödedik" ifadelerini kullandı.

Aysal bir dönem de Terim'den "eleman" diye bahsetmesiyle gündem yaratmıştı.

Sayfa Yükleniyor...