Hamzaoğlu'dan "adaptasyon" itirafı...

Hamza Hamzaoğlu'dan "adaptasyon" itirafı... Lig şampiyonluğunun hemen ertesine denk gelen finale oyuncularını konsantre etmekte zorlandığını belirten Hamzaoğlu, "Oyuncularımı toparlamak zor oldu ama ilerleyen dakikalarda nerede olduklarını farkettiler" dedi.

NTV Spor 03.06.2015 - 23:03
Hamzaoğlu'dan "adaptasyon" itirafı...
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, sezonu çifte kupa ile kapattıkları Türkiye Kupası finali sonrası ATV'ye konuştu.
 
Hamzaoğlu, "Bunun hayalini kurmuş muydunuz?" sorusuna "Kurduk tabii ki bu hayali. Hayali kurmasan ulaşamayız" diye yanıt verdi.
 
Maça istedikleri gibi başlayamadıklarını söyleyen Hamzaoğlu, "Maça adapte olmakta zorlandık. Bunu da bekliyorduk, şampiyonluğun havasından kurtulmaya çalışıyorduk  birkaç gündür. Oyuncularımı toparlamak zor oldu ama ilerleyen dakikalarda nerede olduklarını farkettiler. Hepsini tebrik ederim." dedi.
 
Burak Yılmaz ve Sinan Bolat başta olmak üzere tüm futbolcularını tebrik eden başarılı çalıştırıcı, "Bugüne kadar kupada 1 dakika bile ter akıtmış bütün oyuncularımı tebrik ederim. Hepsinin anasının ak sütü gibi helaldir bu kupa. 2 kupa camiamıza hayırlı olsun!" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...